Sexnoveller

sexnoveller

Här på MILFblogg kan du läsa svenska sexnoveller och njuta (hoppas vi). Vi kommer regelbundet att lägga upp nya sexnoveller och tar tacksamt emot bidrag från våra läsare. Gillar du att skriva och har en fantasi eller verklig sexnovell att bidra med så får du gärna kontakta oss. Vi publicerar lika gärna mjuka sexhistorier som hårda porrnoveller.

För att vi ska godkänna och publicera din sexnovell ska den vara skriven utav dej och inte finnas att läsa någon annanstans. Att läsa en sexnoveller är en trevlig avkoppling och fantasin flödar och man får många nya idéer, sånt man kanske aldrig tänkt på tidigare.

Blir du upphetsad av att läsa tantsnusk?

Det kan trigga igång en sexfantasi man länge haft men inte vågat eller kunnat genomföra. Varför är det egentligen så populärt att läsa och skriva sexnoveller?

Att läsa en sexnovell är anonymt och absolut diskret. Det är många gånger upphetsande och eggande och framförallt får fantasin sej en skjuts framåt, vilket är väldigt bra. Speciellt om man levt i ett långt förhållande och ideérna om sexlivet börjar tryta. Det är en konst att hålla sexlivet levande år efter år, en sexnovell kan faktiskt göra underverk för ett sexliv där lågan börjar slockna.

Vem skriver Sexnoveller?

Det finns många som älskar att skriva sexnoveller, av olika anledningar, en del blir upphetsad av att dela med sej av sitt privata sexliv och sina sexfantasier. Andra har en otrolig stor fantasi och delar gärna med sej av den. Om det är självupplevt det man skriver om eller inte det spelar egentligen inte så stor roll, det viktigaste är att det är bra skrivit och att läsarna uppskattar och förhoppningsvis blir upphetsade, kanske slutar det med lite skön onani. Kanske med en skön dildo eller kanske bara med fingrarna.

Utvalda svenska sexnoveller