Ta mej dagtid

jag naken mogen och kåt

Är en gift kvinna som lever i ett okej äktenskap men det där lilla extra saknas, blir väl så efter många år tillsammans med en och samma man. Jag har aldrig varit otrogen tidigare och det har i alla år varit förbjudet enligt min mening men jag har tänkt om. Jag älskar min man över allt annat, han är min bästa vän och allt det där, men jag behöver lite spänning, en nytändning och därför söker jag en man att träffa ibland.

Du är skapligt utrustad och har ett tilltalande yttre och inre, seriös och diskret, ålder är ointressant, det är kemin som ska stämma och inte åldern! Du måste ha eget boende då vi inte kan ses hos mej som du förstår.

6 thoughts on “Ta mej dagtid

 • 27/08/2020 at 21:04
  Permalink

  Vilken fin kontaktannons. Känner dessutom igen mig själv i texten. Och sedan toppar du det med en kropp som åldrats med värdighet.
  Själv är jag 50+, ser ut som 40+, 193 cm. Fria arbetstider, oftast i Stockholm eller Mälardalen. Jag söker något långsiktigt och ”ibland” är åtminstone en gång i månaden hoppas jag.

  Reply
 • 25/05/2019 at 12:07
  Permalink

  Jag är en gift man, jag gillar sex och min fru inte ge mig allt jag behöver, alltid densamma. Jag gillar en varm, rolig, stygg kvinna att ha sex hemma i hotellets kök, i hemlighet. prova saker tillsammans, värma den under bordet och kännas våt . diskret, intelligent, förförisk, stygg. Du dig?

  Reply
 • 25/05/2019 at 07:22
  Permalink

  kåt man vill träffa äldre kvinna för sex.

  Reply
 • 24/05/2019 at 10:27
  Permalink

  kan vi träffas någon gång?

  Reply
 • 24/05/2019 at 07:25
  Permalink

  vill träffa älder kvinna föf diskret sexträff.

  Reply
 • 24/05/2019 at 05:53
  Permalink

  Hej! Jag bor själv o älskar verkligen att ha “sex” med äldre kvinnor, jag minns att jag brukade ha sex med min granne och hon tyckte att jag var jättebra på sängen trots att hon har flyttat till Norge. Hör gärna av dig om du fortfarande behöver lite spänning, en nytändning,

  Puss o Kram

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *