Dating tips

Dating tips – När du sexdejtar på nätet och svarar på sexannonser så ska du skriva en profil, här ska vi på milfblogg ge dej lite tips och råd som vi hoppas att du kommer att ha nytta av. Då är det viktigt att du är ärlig och berättar lite om dej själv. Hur du är som person, vad du har för intresse och ett foto där du är dej lik. Är utseendet så viktigt tänker du nog nu.

dating tipsNej det handlar inte om utseendet utan att få en uppfattning om hur en person ser ut. När du tittar runt på dating sidor så tittar de flesta på profiler som har foto. Ett foto säger inte allt, långt ifrån men man får en uppfattning av personen.

Söker du en sexkontakt

Var även ärlig och öppen med vad du söker så att rätt person svarar på din sexannons eller profil. Var tydlig det är också viktigt. Om du exempelvis endast vill träffa en sexkontakt som har ett visst utseende eller liknande så ange det. På detta sätt får du enklare kontakt med en sexkontakt som du vill ha. Du slipper då lägga tid på att svara personer som inte är din typ tex.

När du har hittat någon du vill träffa IRL (in real life) så rekommenderar vi att ni ses på en offentlig plats första gången, för bådas säkerhet. När man träffat någon IRL så får man en uppfattning om hur personen är och om personen är ärlig i sina avsikter. Tyvärr finns det mindre seriösa personer på nätet precis som i verkligheten. Att vara försiktig är i dagens samhälle är nästan ett måste.

Var försiktig

Skaffa dej ett oregistrerat kontantkort för din mobil när du ska börja dejta på nätet, det är en bra säkerhet. När du sen lärt känna personen kan du lämna ut ditt vanliga telefon nummer. Lämna inte ut allt för personliga uppgifter till en person du aldrig har träffat utan var lite hemlig. Rätt kvinna/man förstår dej och respekterar det.

Känner man att det känns bra efter första dejten kan man träffas hemma hos varandra på den andra sexdejten. Känner man sej osäker eller helt enkelt inte vill bjuda hem personen av olika anledningar kan man ses på ett hotellrum. Många tjejer och mogna kvinnor är försiktiga när dom hittar en sexkontakt och det är bra.

Seriösa killar och män accepterar det utan problem. Skulle killen – mannen bli irriterad och sur om du som tjej, kvinna är försiktig så gå vidare. Dejta någon annan som respekterar att du är rädd om dej.