Bara en underbar natt det är allt jag vill ha

Bara en underbar natt det är allt jag vill haTjenare, här finns en trevlig och seriös kvinna som vill ha en underbar natt med en kille som precis som jag söker skön sex. Grejen är den, jag har inte tid eller lust att stadga mej och att ha one night stand på krogen ger inte mej det jag behöver just nu.

Därför tänkte jag om någon kille, precis som jag, känner för att vara romantisk bara för en natt. Om vi båda vill så hade det varit trevligt att ses tidigt på kvällen, gå ut och käka och ha trevligt. Tja, ett långt förspel blir det kanske, det är så härligt att dra ut på njutningen läääänge.

Sen vill jag ha en natt som vi älskar i omgångar, vi tar en dusch mellan omgångarna, bara myser eller what ever. Det viktiga är att du är införstådd med att det handlar bara om sex och inget djupare. Därför spelar ditt civilstånd inte så stor roll, det får ligga på ditt samvete, själv är jag så singel man kan bli haha.

Jag ser bra ut, är i den perfekta åldern och som person är jag frispråkig och spontan. Du är en öppen kille som har lätt att umgås och träffa nya människor, du är seriös och ditt inre plus ditt yttre ska tilltala mej, annars fungerar det nog inte, ja, detsamma gäller ju åt andra hållet så klart! Hör av dej så snackar vi mer och byter bilder och så! Hoppas du finns, bara en underbar natt, jag längtar!! Kram

5 thoughts on “Bara en underbar natt det är allt jag vill ha

 • 07/06/2019 at 00:20
  Permalink

  Hejsan,
  Vi letar nog efter samma sak, skönt sex utan krångel. Jag är 22 år gammal så ganska ung och har väldigt högt sexdrift.
  Hör av dig

  Reply
 • 02/06/2019 at 02:47
  Permalink

  Tjena! är 20 och väldigt sugen på att träffa dig och se vart de leder! Maila mig!

  Reply
 • 21/11/2016 at 20:47
  Permalink

  Hej,
  vart bor du? du låter hur som helst intressant och den rumpan skulle man lätt kunna spendera en natt med! 😉
  Hör av dig

  Reply
 • 05/11/2016 at 21:45
  Permalink

  Tja, jag tror det är mig du letar efter ;)! Kille på 24 år och vill ha en många underbara nätter. Är du sugen, maila mig gärna!

  /Mille

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *