Vill du att jag ska suga av dej?

Ska jag suga av dej?

Hallå du man som vill ha ett par läckra röda läppar om din kuk. Här kan du få en bra avsugning och mycket mer av en tjej som kan sina grejor. Jag är inte från Sverige från början men har bott här ganske länge. Tillräckligt för att veta att svenska kvinnor inte tar hand om sin man så bra. Jag har lärt mej hur man ska göra.

ska_jag_suga_av_dej

En man vill ha lite uppassat av en snygg tjej. Man ska klä upp sej, bjuda på sej och lukta gott. Många svenska kvinnor går i overall eller stora kläder, såna mys. Men inte fint för man, inte sexigt. Vill man ha kärlek och knulla skönt ska man ge. Inte bara se fin ut utan bjuda lite fint, ta hand om och servera.

Jag vet precis vad du vill ha

Jag vet precis vad du vill ha. Jag gör mej ren och rakar. Du får en len fitta, lena ben. Och klär upp mej fint. Mycket sexigt. Dina ögon ska njuta också. Din näsa ska känna god lukt. Jag tycker om att du ska slicka mej och jag vill suga din kuk tills du sprutar i min hals. Jag älskar göra mej fin och känna att en man blir kåt på mej. Jag vill göra bra för dej. Ta hand om och vi ska ha det så skönt tillsammans. Vad vill du?

Fråga dej själv. Vill du ha kvinna i stora myspys eller en sån som mej. Som kan skämma bort. Som alltid vill se bra ut. Alltid bjuda dej på sex. Min fitta är din när du vill. Jag kan öppna den för dej och du får göra vad du vill. Jag är mycket bra på att suga kuk, som specialist faktisk. Därför att jag älskar att göra skönt för mannen. Jag blir så kåt då att jag bara måste få kuken i mej. Om du är lite äldre man gör inget. Jag gillar det. Äldre eller yngre spelar ingen roll. Men äldre vet mer och kan tillfredsställa kvinnor. Behöver du mej så ska du svara mej. Jag blir din sexy lady alltid.

7 thoughts on “Vill du att jag ska suga av dej?

 • 14/06/2019 at 20:23
  Permalink

  Är en 36årig kille med problemet att jag aldrig kommit av avsugning. Vet inte om jag träffat fel kvinnor eller bara har en blockering. Skulle vara underbart att få spruta i någons mun eller ansikte..
  Älskar även att slicka och njuter av alla safter som blir resultatet..

  Reply
 • 01/06/2019 at 09:41
  Permalink

  Jag säger inte nej till det, jag blev väldigt kåt av din sexannons. Fick en del sexfantasier vad jag skulle vilja göra med dig.

  Reply
  • 02/09/2020 at 05:28
   Permalink

   21 år Stockholm det bästa jag vet är en avsugning vi passar med varandra 😉

   Reply
 • 29/05/2019 at 15:26
  Permalink

  Hej. Ja vill gärna ha en fin uppklädd tjej.
  Så hör av dig

  Reply
  • 04/06/2019 at 17:38
   Permalink

   Hej! Hör av dig så ska jag spruta dig full

   Reply
 • 08/11/2013 at 20:54
  Permalink

  VIlken läckerbit!
  Jag älskar att få spruta i din hals, samtidigt som jag tungk****** din underbara f****!
  25 år bor i Göteborg.
  hör av dig på

  Reply
 • 25/10/2013 at 13:26
  Permalink

  hej jag är 25 bor i en 1 värnamo hör av deg så vi kan ha kul 😉

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *