Älskling jag vet vad du vill ha

Älskling! ropade jag, samtidigt som jag klev ur denna varma duschen. Kan du hämta en handduk, är du snäll. Ohh! Vad du skrämde mej, sa jag med bultande hjärta, han hade redan kommit med en handduk. – Jag vet vad du vill ha innan du har sagt det, sa han med ett ironiskt leende på läpparna. – Tror du ja! sa jag, precis som om han skulle veta hur det brann inom mej, efter en het sexstund.

älskling

Jag hade stått och fantiserat i duschen och nu när jag tänkte på det, kände jag hur det pirrade i min fitta. – Lotta! Jag vaknade upp ur mina drömmar. – Vad står du och drömmer om? frågade han. – Det vet du väl?! Du som vet allt sa jag lite retfullt.

Jag vet vad du vill ha

Vänta lite sa han och gick ut i vardagsrummet. Vad är det nu? tänkte jag. Han kom tillbaka och hade händerna bakom ryggen. – Vad har du där? frågade jag, lika nyfiken som vanligt. – Vänd dej om, och blunda sa han med en underlig blick. Jag vände mej om, ännu er nyfiken än innan. – Ja visa mej nu då, jag har gjort som du bad sa jag förväntansfullt.  – Gud vilken sexig kropp du har sa han, och jag kände hur jag blev alldeles varm i hela kroppen, det var länge sedan jag hade fått höra de orden. – Stå alldeles still, sa han med grumlig röst.

Jag rös i hela kroppen

Älskling – jag rös i hela kroppen

Så kände jag ett tunt, mjukt tyg smyga sej från skinkorna och upp till ryggen. Jag rös till i hela kroppen samtidigt som han kysste mej i nacken, det känsligaste stället på hela min kropp.  Sedan satte han tyget framför mina ögon och knöt det runt huvudet, för att sedan avsluta med en knut där bak. Jag öppnade ögonen, men såg ingenting, medan jag kände hur det pirrade i kroppen av förväntan. Vad var det han höll på med? Jag ville inte säga något ifall det skulle förstöra något, utan väntade på vad han skulle göra. – Slappna av, sa han mumlande och jag kände att jag hade stelnat till.

Han började att kyssa min nacke och gick nerför min rygg till skinkorna och jag rös ännu mer av välbehag. – Böj dej framåt, sa han med ännu grötigare röst. Jag började mej framåt och lutade mej mot badrumsväggen där duschen satt. Min kropp hade börjat skälva av upphetsning. Han fortsatte kyssa mina skinkor och retades runt min fitta och allt mer upphetsad började jag bli. Jag hörde också hur jag började stöna till emellanåt. Vattnet började rinna ner för min kropp och mellan skinkorna ner till min fitta med varma heta strålar.

Han kysste min fitta och började slicka skönt

Ahh! jag stönade högt när han till slut kysste min fitta och började slicka med långa, långsamma drag för att sedan övergå i en snabbare takt när han nått min klitoris. Jag började skaka i hela kroppen och stönade allt högre, när han stack in ett finger i min redan blöta fitta. Snart var gränsen nådd, jag kunde inte sluta skaka. Jag bröt ut i ett långt stön av välbehag, när jag kände hur orgasmen kom, starkare än någonsin.

Vid det här laget kunde jag inte stå på benen längre utan sjönk ihop på knä, med en bultande känsla. – Vänd dej om, sa han med en upphetsad röst och jag hörde hur han knäppte upp sina byxor, samtidigt som jag vände mej om. När jag hade vänt mej om kände jag hur hans varma och lena ollon letade sej fram i mitt ansikte för att slutligen lägga sej vid mina läppar. Jag sträckte ut tungan och slickade med långsamma virvlar runt hans ollon.

Han stönade till, jag började treva med handen uppför hans ben för att få et grepp runt hans kuk. Jag tog tag i den och slöt mina läppar försiktigt runt hans ollon och började suga med långsamma drag. Han stönade högre, samtidigt som han tog tag i mitt huvud för att styra takten. Jag hörde hur han blev mer och mer upphetsad när han tog tag i mina armar och lyfte upp mej. – Jag vill ta dej bakifrån sa han och nu darrade han på rösten.

Han daskade mej på skinkan

Jag vände mej om och lutade mej framåt och lutade mej framåt mot samma vägg som innan och vattnet strilade nerför samma vägg som innan och vattnet strilade nerför min kropp igen, när han började att nosa med sitt ollon vid min slidmynning. Jag särade ännu mer på benen och han körde långsamt in kuken i mej. Jag blev alldeles yr i huvudet av upphetsning. Han daskade till mej på ena skinkan. Det sved till men det var upphetsande på samma gång som det sved lite.

Han började öka takten och tog tag i min midja för att kunna köra kuken hårdare i mej. Jag stönade mer och mer, gep tag i mitt hår och började köra kuken fortare i mej. Jag nästan skrek av njutning. Han började andas allt fortare och jag kände hur hans kuk blev hårdare. – Jag vill spruta dej i ansiktet sa han och darrade på rösten. Jag kommer nu, stönade han högt och drog ur kuken ur mej. Jag sjönk ner på knä igen och hann knappt vända mej om förrän jag kände hans varma sperma, spruta mej i ansiktet.

Var detta vad du ville ha?

Han pustade ut, precis som jag och sjönk ner framför mej. – Nå! sa han, medan han tog av mej bindeln. Hade jag rätt eller hade jag rätt var detta vad du ville ha? frågande han och log. – Ja, jag ska inte säga emot nästa gång du säger att du vet vad jag vill ha, sa jag och skrattade och med en tillfredsställd blick i mina ögon, medan han log helt nöjd.

*Slut*