Jag är en äldre kvinna som söker en manlig vän

 Jag är en äldre kvinnaGoddag. Jag är en äldre kvinna kring dom 70 (ser yngre ut), ensam sedan 10 år tillbaka. Jag känner mej väldigt ensam trots att jag har många vänner, och en stor familj som håller igång mej så gott dom kan Men det jag saknar är en manlig bekant, främst för vänskap och aktiviteter, kanske mer om det känns bra mellan oss, det får vi se. Jag vill träffa någon utanför den vanliga bekantskaps kretsen och familjen. Om jag presenterar dej för dom längre fram står skrivet i stjärnorna, det beror så klart på hur allt går och vad vi får för relation.

Äldre aktiv kvinna

Jag är pigg och frisk och väldigt aktiv, går långa promenader med stavar flera gånger i veckan, det hade varit trevligt att få sällskap. Jag har i alla tider tyckt om att resa till sol och värme så om du också tycker om att resa så är det ett stort plus. Jag vill helt enkelt träffa en manlig vän som vill vara aktiv tillsammans med mej på alla plan. Är du en man som föredrar att sitta i soffan och titta på TV och är sportfåne, då är vi nog inget för varandra, mannen jag söker ska vara aktiv och ingen soffpotatis 🙂 MVH

8 thoughts on “Jag är en äldre kvinna som söker en manlig vän

 • 20/06/2019 at 22:24
  Permalink

  Hej
  Jag tror att vi hade fått det att stämma 60 år väldigt aktivt liv med resor mycket mer hör av dig så skall jag berätta mer.

  Reply
 • 04/05/2019 at 10:58
  Permalink

  Hej jag är intresserad av dig, jag är en aktiv 23årig man
  Hör av dig om du är intresserad

  Reply
 • 04/05/2019 at 09:46
  Permalink

  Hör av dig! Kan träffas ndag!!

  Reply
 • 04/05/2019 at 08:44
  Permalink

  Hejsan jag är en ung man på 23år som älskar äldre kvinnor, jag är aktiv och simmar och går långa promenader flera gånger i veckan.
  Bor i Stockholm, är 173cm lång, kort hårig och vältränad
  Jag har varit mycket ut och rest och gillar det har b.la varit i Indien
  Vi kan passa bra ihop och om du känner för det kan vi ha sex också
  Puss och kram

  Reply
 • 03/05/2019 at 20:33
  Permalink

  Hej där du låter som en kvinna som skulle passa mig,är 40år med stor livserfarenhet och är berest och älskar åka iväg på resor korta som långa.e nyfiken och äventyrlig singel man som önskar en kvinna för seriös relation..Har en dragning till lite äldre och ödmjuka kvinnor och gillar olikheten den berikar och gör relationen mer intressant och man har mycke att lära av varandra..har bra ekonomi och e en trevlig mysig man om du e intresserad? Hör av dig så hittar vi på massa roliga saker och gör vardagen spännande och kul ihop..med mycke värme och kärlek blandat med skratt och trevliga kvällar..Mikael

  Reply
 • 03/05/2019 at 11:15
  Permalink

  Hej
  låter som en kvinna i mitt tycke. Tror att vi skulle uppskatta varandras sällskap 🙂

  Anders

  Reply
 • 03/05/2019 at 08:20
  Permalink

  Hej!
  Jag är en kille på 21 år som gärna skulle lära känna och umgås med en äldre dam:)

  Reply
 • 03/05/2019 at 07:44
  Permalink

  hejsan. Trevlig mysig man här.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *