Sex & Sånt

Klicka för att träffa en knullkontakt

sex och såntHär kommer vi på milfblogg att lägga in lite allt möjligt som har med sex och sånt, erotik och kärlek att göra. Du kommer även att hitta skön sexig humor och lite annat smått och gott. Sidan uppdateras lite då och då så kika gärna in för att se om något nytt har tillkommit.

Sexhumor


Brandmannen kommer hem från jobbet en dag och berättar för frugan:

– Vet du, vi har ett fantastisk bra system på brandstationen. När ettan ringer tar vi alla på oss våra jackor. När tvåan ringer glider alla nedför stången och när trean ringer är vi redo för att köra iväg.

– Det är ju superbra, säger frun.

– Från och med nu gäller samma system här i huset säger brandmannen. När jag ropar ettan så vill jag att du klär av dig naken. När jag ropar tvåan så hoppar du i sängen och när du hör trean så sätter vi igång och gökar.

När han nästa kväll kommer hem från jobbet så skriker han:

– Ettan!

Frun tar av sig alla kläder.

– Tvåan!

Hon hoppar i säng.

-Trean!

De börjar göka, men efter bara några minuter skriker frugan:

– Fyran!

– Vad betyder fyran? frågar mannen.

– Mera slang! Du är inte ens i närheten av elden!!


Den otrogna mannen 

En gift man vänsterprasslade med sin sekreterare. En dag blir lusten för stor för dem och de for hem till henne där de hade vild älskog hela eftermiddagen.

Utpumpade efter timmar med vild sex, så somnade de och vaknade inte förrän vid åtta-tiden på kvällen. Medan mannen slängde på sig kläderna bad han kvinnan om att ta med hans skor ut ock gnida in dem med gräs och jord. Hon tyckte det var lite underligt men gjorde som han sagt. Han tog på sig skorna och for hem.

– Var har du varit, frågade hans fru så fort han kom innanför dörren.

– Älskling, jag kan inte ljuga för dig. Jag har haft ett förhållande med min sekreterare, och vi har haft sex hela eftermiddagen. Jag somnade och vaknade inte förrän klockan åtta.

Frun stirrar ned på hans skor och säger:

– Din förbannade lögnhals! Du har varit och spelat golf!


Bakifrån 

Det finns många olika ställningar och en av dom populäraste är bakifrån, även kallat doggystyle. Att bli tagen bakifrån är skönt, kuken tränger väldigt långt in i fittan så även om du har en liten kuk så kommer du att kunna tillfredsställa mogna kvinnor som normalt vill ha en större kuk.

Det är inte bara tjejer och MILF’ar som gillar att bli tagna bakifrån, det finns även killar som vill bli tagna bakifrån. Antingen av en kille eller en sexig kvinna med strap-on. Det är väldigt vanligt men få vågar “komma ut” och berätta att dom gillar att bli tagna bakifrån. När du blir tagen bakifrån är du fri att “gå” när du vill, du svankar och visar upp hela härligheten bakifrån vilket många tycker är mycket sexigt. Är bakifrån din favorit ställning?