Skön sex utomhus en skön vårdag

Skön sex utomhus – Det hade varit bart på marken i flera veckor och björkarna hade bytt till sin vårkostym, dom skimrade i härligt ljusgrönt och under lyste tussilagon som självaste solen. Det var varmt och fåglarna kvittrade muntert i skyn  och i bäckarna porlade vattnet, äntligen var det vår!

En skön vårdag

sex utomhusVi tog vår gamla trogna kombi, packade en picknickkorg och åkte ut på landsvägen för att njuta av den vackra naturen. Det var inte utan att vårkänslorna flödade. Jag satt och sneglade på min vackra fru emellanåt, hennes profil är den sötaste jag vet, hennes lilla uppåt-näsa och de putande läpparna som är så lena och sköna och så hennes smilgropar.

Dagen till ära hade hon gjort sej extra fin, hon hade satt på sej min favoritklänning. Den röda, långa med knäppning hela vägen, den är så enkel men klär hennes välsvarvade figur perfekt. Hon hade satt upp sitt långa blonda hår i en lagom slarvig uppsättning så man kunde se hennes slanka nacke och hennes små hålor i skulderbladen.

Hon fuktade sina läppar

Jag satte på värmen i bilen och efter en liten stund sa hon. – Är det inte lite varmt älskling? Jag svarade med ett brett leende. – Knäpp upp några knappar då, det gjorde hon samtidigt som hon fuktade sina läppar och sa: – Var det så här du menade? Sedan smekte hon sakta upp de översta knapparna på klänningen och lät handen stanna kvar för att krama om de vackra liljekullarna.

– Vill du känna sa hon med sexig röst.

Du kanske vill känna lite du med sa hon med en sexig röst. Jag hade svårt att hålla blicken kvar på vägen och letade febrilt efter en infart att köra av på. Hon märkte att jag var upphetsad av hennes lilla uppvisning och det njöt hon av. – Se här älskling, sa hon och drog upp sitt ena ben och lutade det mot instrumentpanelen,. Se vilka härliga ben jag har, och det har hon verkligen. Detta med skön sex utomhus är riktigt hett. 

Hon förde min hand in mellan hennes ben

Hennes vader är slanka och låren mjuka och fasta, för att inte tala om hennes välformade rumpa, den vackraste baken i hela världen och den är min. Hon drog sin hand längs insidan av sitt ben för att slutligen hamna på mitt andra favoritställe. Där lät hon handen med cirklande rörelser sakta massera utanpå de svarta sidentrosorna som hon fått av mej i julklapp. Sedan lyfte hon upp dom lite så att jag kunde se hennes svarta lilla hjärta som hon låtit mej raka till, det fick mitt hjärta att slå ännu snabbare.

Hon tog tag i min hand och förde den mellan hennes ben. Jag tog mitt pekfinger och drog det fram och tillbaka i hennes fuktiga mynning, sedan stoppad jag in det. Hon gav ifrån sej ett litet stön av vällust, sedan sa hon. – Nej, du kör bil du. Hon tog bort min hand och lade sin hand över mitt skrev. – Oj då, ser man på, den lever, det var värst vad det rycker i den, tror du att den vill komma ut och leka lite frågade hon. jag svalde och drog sätet lite bakåt och sedan knäppte jag upp mina byxor. – Nej det där är mitt jobb sa hon och lutade sej åt mitt håll.

Vill du att jag tar den i min mun?

Sedan tog hon tag i mitt nackhår och drog mitt huvud bakåt för att retsamt slicka min hals och mitt öra, därefter stönade hon viskande fram: – Vill du att jag tar den i munnen? Under tiden drog hon ner min förhud fram och tillbaka över ollonet på ett nästan magiskt sätt, det pirrade så skönt i min kuk. Jag gav henne en kyss och svarade: – Han vill gärna känna dina härliga läppar runt sej. Hon tog et rejält tag om penisroten så att den stod i givakt, sedan slickade hon pungen till att börja med för att därefter låta tungspetsen åka upp och ner längs sidorna på min ståtliga kuk.

Hon kysste mitt ollon och omslöt det sedan med sina läppar och sög som en gud. Nu hade det blivit riktigt svårt att koncentrera sej på vägen och bilen gick lite över på ena sidan av vägrenen. Jag såg en skylt på avstånd där jag kunde svänga in och tog av där. Vi hamnade på en gammal traktorväg som gick snirklande upp igenom skogen. Jag kunde slappna av, här kunde vi inte möta någon i alla fall, än mindre köra på någon.

Min fru sög av mej

Medan min fru sög av mej sträckte jag mej mot hennes sköte som hon rörde förföriskt fram och tillbaka som i trance. Jag fick in min hand innanför hennes fuktiga varma trosor och smekte hennes fitta. När jag fick in mitt finger blev jag ännu kåtare, hon var så härligt våt att det rann mellan benen på henne. Jag stannade motorn och sa. – Nu är vi framme. Hon tittade nyfiket upp och frågade var vi var. – I paradiset svarade jag och det var vi, där mitt inne i skogen fann vi en glänta med sammetslent gräs, där det var gamla hallonbuskar och en liten del av en mur. Kanske hade någon bott där för hundra år sedan. Det såg så ut i alla fall. Vi klev ur bilen och tog med vår picknick-korg.

Hennes fasta byst fick gåshud

Hon öppnade bakluckan och tog fram en filt som hon bredde ut i gräset och sedan tog hon av sej sina trosor. – Jag tror bestämt att de här är i vägen, den här också sa hon och drog av sej klänningen. Hennes fasta byst fick gåshud och hennes vackra skära vårtor blev stenhårda som två hallon. Själv klev jag ur mina jeans och började knäppa upp skjortan när hon kom till min undsättning och fortsatte att knäppa upp.

När hon klätt av mej så backade hon några steg och drog ur snodden ur sitt hår, hon lutade sej framåt och ruskade på huvudet så att hennes hår spred ut sej i vinden. Hon var så vacker min fru, hon såg ut som ett skogsrån. Jag gick fram till henne. – Fryser du min sexiga lilla fru. Hon skakade på huvudet och sa. – Lite hungrig är jag förstås. Sedan ledde hon mej till filten och tog upp en burk ur korgen. – Är du inte sugen på chockladpudding, fortsatte hon. Det är i alla fall inte jag sa hon med ett litet flin på läpparna.

Jag kramade om hennes båda bröst

Sedan öppnade hon chokladpuddingen och stoppade ner ett finger som hon slickade upp med ett smak. Nästa finger hon stoppade blev fullt av chokladpudding vilket hon smetade in sina bröstvårtor med. – Vill du smaka nu då? Jag kramade om hennes båda bröst och slickade omsorgsfullt upp chokladen. Hallon och choklad, min nya favorit. Hon lutade sitt huvud bakåt och andades häftigare, det kved lite i henne och hon njöt i fulla drag.

Jag lyfte upp henne i mina starka armar och lade ner henne på den mjuka filten, tog sedan fram chokladen och fyllde mitt finger och lät göra en väg ner till hennes kärleksnäste. Det var ett riktigt nöje att kleta in hennes blygdläppar med choklad. När jag tog på hennes klitoris gick det rysningar i hela henne. När jag sedan slickade henne ren från choklad darrade hela hon, hennes underliv rörde sej upp och ned och när min tunga retsamt vispade runt så var hon nära att komma. – Inte än sa hon, jag vill också ha choklad.

Hon stönade djuriskt skönt

Hon tog på nytt fram burken och då var det min tur att bli insmord i choklad. – Chokladklubba sa jag, mums vad gott sa hon. Lägg dej ner sa hon och sedan kröp hon över mej så att jag fick hennes härliga fitta i mitt ansikte. Hon smorde in mitt ollon med choklad och jag smorde in hennes fasta stjärt och lät min tunga reta hennes anus och fittmynning om vartannat.

Hon blev helvild och sög mej så skönt. Jag riktigt kände från tårna hur satsen var på väg, det blev inte bättre av att hon stönade så djuriskt skönt. – Jag kommer nu älskling, sa jag och hon tog emot satsen i sin mun. – Vad varmt och salt det blev sa hon glatt, var det skönt? Sperman strömmade ner från hennes mungipor och det hade samlats lite i hennes skulderblad. Hon torkade av sitt ansikte och sög lite på sina fingrar. – Jag älskar din smak och lukt, det lutar man, sa hon nöjt.

Hon kände på min halvhårda kuk

Hon kände på min halvhårda kuk och frågade om jag var redo för ett riktigt knull. – Javisst, svarade jag, jag är alltid redo. Ta mej hårt bakifrån stönade hon och gick till ett träd. Jag var inte nödbedd direkt. Jag lyfte upp hennes ena ben och stötte in min kuk i hennes varma sköna fitta. Hon stönade högt och det fick mej att bli stenhård, jag pumpade på allt vad jag orkade och det tog inte lång stund innan vi båda kände hur orgasmen tog oss till en annan värld. Mina ben darrade, hennes också.

Vi virade in oss i filten och kramade om varandra och kysstes. Det kunde inte blivit en bättre vårutflykt. Nu när jag sitter och skriver det här seglar snön ner utanför fönstret, men det är mars så våren är äntligen på väg och då vet jag vart bilen snart kommer att gå.

*Slut*