Det här tänder män på

Hon har helt säkert lagt ner en förmögenhet på sexiga underkläder, lagt sig till med en dyrbar frisyr och lagt sig under kniven for att hotta upp brösten. Och hon har därmed lyckats väcka din nyfikenhet, men i längden så räcker inte det här. Det är nämligen inte bara det yttre som får dig att behålla intresset för henne utan kanske ändå mer de extaser hon kan försätta dig i. Det handlar också om de säker hon gör för dig – och med dig – som du älskar.

“Ingen tittar på skönheten efter tre dagar!” sade den berömde författaren George Bernard Shaw när han en gång blev tillfrågad om varför han alltid omgav sig med så många olika kvinnliga skönheter och där kan han ha haft rätt.

Däremot kan den första extasen upplevas igen och igen om hon är bra på att suga kuk eller om hon låter dig spruta henne i munnen eller slickar ditt rövhål eller binder dig i sängen innan hon börjar ge dina ädlare delar oljemassage. En sådan behandling gör dig tänd varje gång och du behöver inte tänka efter vad det är som gör att du älskar just henne.

Här kan du läsa om vad svenska män sagt de tänder på hos kvinnor – Inte bara när det gäller det yttre utan också hennes talanger. Det visar sig nämligen att utseendet bara räcker för en kort stunds begeistring men gester, mimik eller sexiga rörelser kan hjälpa till att göra förhållandet långvarigt.

Låt oss som hastigast gå igenom de yttre fördelarna som han tänder på. Lyckligtvis är smaken som baken här och det finns ungefär lika många män som tänder på kvinnor med små bröst som de som tänder på kvinnor med jättemeloner. En del gillar en fyllig och bred röv men annan föredrar en liten och fast rumpa. Och så finns det delade meningar om hårfärg, hårlängd och om det skall vara krulligt eller inte. Och så kan diskussionerna också handla om tjejerna skall ha getingmidja eller lite rundare former.

Tjej i nätstrumpor visar rumpan

I en del kulturer runt om i världen får kvinnorna gärna vara mycket stora som amasoner eller tjocka men de flesta nordiska män föredrar normalt slanka tjejer men detta är inte det enda som är avgörande. Hur hon klär sig spelar också roll mycket för om du skall se henne direkt eller inte. Men det tycks vara lika många män som vill ha henne sött och feminint klädd som de som hellre ser en tuff och sexig vildkatt på höga stilettklackar, genomskinlig blus och förförande parfym.

Egenskaper som män gillar

Det är bara på en enda punkt som det finns en viss samstämmighet bland männen. För de vill att tjejerna skall ha vackra ögon eller en skön glimt i ögonen som ger henne en extra utstrålning. Ögonen är själens spegel sägs det ju och det är där du ser om hon är värd att ges en chans till. Det är här du avläser om hon är vild och gillar sanslös sex eller om hon är lite blyg och lite inåtvänd och då en typ som skall tas varsamt och förföras på det mjuka sättet.

Många män berättar att tjejerna gärna få ha sött leende, sexigt sätt att gå, en vacker röst eller ett sexigt skratt. Allt sammantaget något som kan väcka ditt intresse men inte nödvändigtvis för att hålla fast intresset.

När hon väl fångat ditt intresse så blir hennes nästa steg att försöka hålla intresset vid liv. Och här betyder inte hennes utseende eller klädstil något utan istället det hon säger och gör eller inte gör och när och hur hon säger det och det och gör det och det.

Gillar tjejer som är äventyrslystna och villiga att experimentera

Det visar sig att sex män av tio gillar tjejer som är äventyrslystna och villiga att experimentera i sängen och då betyder det inte så mycket om hon har stora eller små bröst, om hon är smidig och vältränad eller om håret är snyggt uppsatt. Sex av tio män är också eniga om att det bästa är om en tjej vågar säga till en kille att hon vill ha honom. Hon skall våga visa upp sitt begär, ge efter för sin kåthet och våga tro på att han kan ge henne något som får klockorna att ringa.

Även killar gillar komplimanger

Sådant ger männen stärkt självförtroende också. Däremot är det fler män som vill ha komplimanger för sina kroppar än för storleken på deras kukar. Och mindre än var tionde man vill höra: Oj, vad stor den är!

De flesta vet ju att kukens storlek betyder mindre än det han kan göra med henne. Det är ju det senare som kan tillfredsställa henne. Om det sedan sker med kuken, munnen, händerna, fingrarna, tårna har inte så stor betydelse – det viktiga är att ge henne en upplevelse hon aldrig kommer att glömma!

Det duger naturligtvis inte att hon säger att hon är jättetänd på dig och vill ha dig och sedan ligger som en död padda i sängen. Hon skall både före och efter visa att hon vill ha dig och att hon är villig att utforska de sexuella gränserna.

Spermasprut i ansiktet

Killar gillar att bli avsugna

Inte särskilt överraskande så finns det många män som tycker det är viktigt att hon vill suga kuk och helst skall hon göra det bra också! Om hon inte gör det med glädje och intresse så kan det också betyda att hon är full av tomma ord.

Hon behöver inte ta hela satsen i munnen och svälja för att älska din kuk. Men hon kan ju älska den men inte sperman på grund av konsistensen eller smaken. Eller så är hon kanske en av de få tjejer som är allergiska mot sperma. Om hon väljer att ta din sperma i munnen och svälja så skall hon göra det ordentligt och samtidigt se glad ut. Det finns ingen kille som vill se henne svälja och sedan se henne grimasera av avsmak. Då bör hon hellre låta bli.

Många killar gillar analstimulans

Enligt en undersökning så blir nästan alla män oroade om de märker att hon inte vågar närma sig hans bakre hål. Analstimulans och analsex är en trend och har ingenting med homosexualitet att göra.

Självklart finns det många män som inte vill ha någon stimulans där men å andra sidan gillar de allra flesta män en tjej som vågar och vill smeka och suga på hans pung. Det skall naturligtvis göras med respekt och varsamhet och det finns heller inget värre än en tjej som inte vet hur hårt eller mjukt hon skall gå fram här.

Däremot är det inte särskilt många män som tänder på att få sina bröstvårtor masserade eller ens berörda.

Vissa killar gillar att bli dominerade

Fyra av tio män drömmer om att bli bundna. Det är kanske lite överraskande men det skall nog kunna förklaras med att män som regel är vana vid att de tar initiativ och de skall vara den aktive och bestämmande.

Tre av tio män säger att hon gärna får vara brutal. Det kan innebära allt från lätt spanking till att hon biter och klämmer riktigt hårt. En ordentlig omgång smisk på röven står också högt på många mäns önskelista.

Förvånansvärt få män gillar striptease

Det är dock inte särskilt många män som enligt undersökningar tänder på att tjejen strippar. Under tio procent tänder på det.

Vissa män drömmer om cuckold

En del killar tänder på cuckold där tjejen han har ett förhållande med även har en älskare vid sidan om. I ett sådant förhållande kallas kvinnan för hotwife vilket är benämningen när de lever i ett cuckold/hotwife förhållande. Ibland vill mannen se på när kvinnan har sex med sin älskare.

Detta önskar sig män av kvinnor i sängen

Detta önskar sig män av kvinnor i sängen

Många kvinnor har fortfarande mycket att lära om de vill ha en chans att bli männens favorit för när man frågar männen vad de har för sexuella önskemål så kan man se ett mönster:

  • Hon skall bara kasta sig över honom när han minst av allt förväntar sig det och killar gillar tjejer som vet vad de vill. Nyckelordet är initiativ. Tyvärr är de flesta tjejer uppfostrade till att ta mindre initiativ när vi talar om sex än vad män är och det kan man ju se ute – det är mest männen som raggar och då är kvinnorna som vill bli uppraggade.
  • Stereotypbilden från porr tycks också gälla i många hem. Mannen tar till sig kvinnan o sedan kör han kuken i henne direkt. Lustigt nog är många kvinnor inte särskilt nöjda med den rollfördelningen, men av rädsla för att såra mannen eller låta honom tro att han inte är tillräckligt bra i sängen, så låter de bli att göra det de har lust med.
  • Önskan om spontan sex är ett hett önskemål liksom sex utomhus. Många män drömmer om att tjejerna skall kasta sig över dem på helt oväntade ställen där det finns risk för at bli upptäckta.
  • När det skall pratas, gillar de flesta män när hon gör det “dirty” – åtminstone under sexakten. Det är bättre att hon säger något än ligger där tyst som en mus. Män är inte särskilt bra på att läsa kvinnors kroppsspråk och vet inte alltid var hon befinner sig i upphetsningsfasen. Därför får gärna tjejerna sätta ord på sina sexuella känslor som ett slags hjälp till självhjälp.
  • Som tidigare nämnts så finns det många män som gillar att bli bundna. Har de inte redan visat prov på det så är det väldigt många som drömmer om det. Så det är bara för tjejerna att plocka fram handbojorna och repen och binda fast honom i sängen. Efter det kan hon använda hans kropp precis som hon vill. Men för att det här skall fungera så krävs det att tjejen har lite fantasi för det ingen vits med att hon binder honom och sedan inte utnyttjar hans kropp till fullo.
  • Män hatar när tjejer nedvärderar eller beklagar sig över sina egna kroppar eller sina sexuella talanger. Män vill ha tjejer med självförtroende när det gäller sex! Tjejer som vet att de räcker till och som kan kasta alla härmningar och inte bekymra sig över att de fått ett litet veck på magen eller att brösten hänger lite. Ännu värre är det när hon ligger och beklagar sig över att hon blivit för tjock. Det där är avtändande för alla män.
  • Om tjejen är typen som vill att ljuset skall vara släckt eller vill gömma kroppen under täcket så skall du inte räkna med att hon kommer att bjuda på spontan, vild och inspirerande sex. Frågan är då om det är din uppgift att stimulera hennes sexuella självkänsla…