Kvinnor njuter av sex men älskar romantik!

Det är klart att också tjejer är kåta och gillar sex och kanske mogna kvinnor och Milfs mer än yngre tjejer! Men den kille som inte förstår en kvinnas behov av romantik kommer aldrig att ha någon framgång hos tjejer och speciellt inte i sängen! Det är lika bra att vi slår fast det från första början – män är män och kvinnor är kvinnor. Det spelar ingen roll hur vi försöker tumma på skillnaderna. Lika blir vi aldrig. Det gäller inte minst vårt sätt att närma oss varandra.

Killar börjar alltid med att fantisera om sex långt innan de vet vad kärlek är. Med tjejer är det precis tvärt om – först kommer drömmen om kärleken och sedan fantasierna om sex. Det här är viktigt att hålla i minnet. Annars kommer du som man att gå på pumpen gång efter annan när du letar efter en kvinna att vara tillsammans med.

Visst kan du hitta tjejer som mer än gärna ställer upp på ett sexäventyr här på milfbloggen eller på andra sajter med sexannonser som sexannonser24.com. Kanske bara för en natt eller för en kortare period. Tack och lov, där har utjämningen mellan kille och tjej tagit ett stort steg men chansen att du träffar på en tjej som vill ha ut mer än bara en stund i sängen är mycket större än du kanske tror. En tjej tycker ofta att sex är någonting man gör medan kärlek är någonting man har tillsammans med en människa. Någon som tycker att kärlek är detsamma som att känna sig nära en annan även när man inte har lust till sex.

Romantik är viktigare för kvinnor än män

En tjej tycker för det mesta att sex blir bättre så snart man känner en starkare känslomässig närhet. Bli inte rädd! Innerst inne är det en sådan tjej du söker. Frågan är bara hur du närmar dig henne. Visserligen har romantiken fått sig en törn de senaste årtiondena. Middagar med levande ljus, månskenspromenader och rosenbuketter hör väl inte vår tid till? Men du anar inte vad uppstoppade, moderna versioner av dåtidens romantiska knep kan ge för resultat. Romantiken har nämligen aldrig varit död. Den har bara tillbringat en tid under jorden.

Levande ljus, blommor, musik, presenter, middagar, dans, uppvaktning, komplimanger, förtroenden och omsorger är på väg tillbaka. Det finns inte en tjej på denna jord som innerst inne kan motstå komplimanger och uppvaktning. Hon kan naturligtvis sätta upp en mask och få dig att tro att det inte biter på henne. Tjejer har nämligen inte förändrats. Dagens tjejer är desamma som de som en gång bar krinoliner och rodnade av en flyktig blick. Det är vår uppfattning om tjejer och framför allt vad de kan uträtta som genomgått en dramatisk förändring.

Tiden är åter mogen för romantiken. Men med sex som ett naturligt inslag. För kvinnor vill ha sex och de njuter av det. Men hur skall du nu uppträda för att träffa en tjej som du kan tycka om, kanske älska och också ligga med? Skall du vara en Brad Pitt? Eller måste du vara en Leonardo DiCaprio? Eller möjligen en velourgosse som sätter alla tjejer på piedestal?

Ja, det vore ju en lögn att påstå att det inte skulle gå lättare om du var Brad Pitt eller Leonardo DiCaprio men nu är du ju inte det och det får du leva med. Och velourgossens tid är nog förbi. Du skall bara vara dig själv. En sak kan ändå ingen ta ifrån dig du är unik. Det finns bara ett exemplar av dig. Det må vara på gott och ont, men så är det ordnat. Vem vet, du kan vara en oslipad diamant? En kvinnotjusare som tjejer faller för som bowlingkäglor. Bara du vågar vara dig själv. Troligtvis ser dock sanningen lite annorlunda ut. Oslipad må vara. Men inte faller dom för vinden direkt.

Ha rimliga förväntningar och vi är alla ganska lika

Ta och börja med en rannsakning av dina förväntningar. Vem är det egentligen du söker? Är det tjejen som du fantiserar om i din ensamhet? Hon med de stora fasta brösten, den runda läckra häcken och den där oemotståndliga munnen? Hon som du älskar med en sådan virilitet och mannakraft att hon bara bönfaller dig om nåd? Glöm det! Henne kommer du ändå aldrig att träffa, i alla fall inte så länge du jämför alla andra med henne. Kom ner på jorden. Det är inte bara en kropp du söker! Du letar också efter en människa.

Om vi skall se sanningen i vitögat så hör inte merparten av jordens befolkning till de skönaste varelserna och alla ser inte ut som modeller. Det är ett bistert faktum att de flesta av oss är rätt fula och i synnerhet om vi jämför med tidens skönhetsideal. Skulle alla vi som fantiserar och drömmer om den perfekta tjejkroppen försöka ta ned månen, ja, då skulle det bli rätt bistert ute i tillvaron. Vi tänder alla dessutom på olika saker.

Se dig om runt hörnet! Det är kanske där hon finns. Tjejen på bussen, hon med de små brösten och smala höfterna. Eller den lilla rultiga saken på jobbet. Varför inte granntjejen, hon den blyga som inte ens vågar möta din blick när ni stöter ihop där i trappan? Tråkiga! Vad vet du om det? Där kanske slumrar mer passion, kärlek och sex än vad du i din ensamhet ens vågat drömma om. Vem vet? Det kanske är just du som skall sätta fyr på lågan.

Rannsaka dig själv och ta första steget

Skönheten är inte alltid ett utanpåverk. Ta nu och rannsaka dig själv! Vem är du egentligen? Och hur tror du din omgivning uppfattar dig? Vad tror du tjejen på bussen tänker om dig där på vägen till jobbet? Drömmer den där rultiga lilla saken om dig om nätterna? Är det rent av du som lever rövare i granntjejens fantasier, bakom fördragna gardiner? Inte? Då är det dags för en omprövning av hela ditt sätt att vara. Bli aggressiv! Ta initiativ! Men gör det med stil.

Börja med att ta det lugnt. En uppmuntrande blick då och då kan vara en bra start. Släpp henne före i busskön eller öppna en dörr. Närma dig henne långsamt. Ta varje chans att inleda ett samtal. Det behöver bara vara några ord. Bara så där lagom att hon börjar undra vem du är. En kille som vare sig ser ut som Brad Pitt eller Leonardo DiCaprio eller ens försöker vara lika avspänd och tuff.

Har hon inte ens sett dig tidigare, så gör hon det nu. Hon kanske till och med tar dig hem i sina tankar? Men än har du henne inte. Du har en lång väg kvar. Tycker hon du är sexig? Vad tänder hon på? Vad tänder tjejer över huvud taget på? Det kan du bara ta reda på om du försöker!