Mogen kvinna med små bröst och en jäkla charm söker dej

jag naken på sängen

Är en milf som det heter, som är på jakt efter en skön hemlig älskare att träffa lite då och då, gärna yngre men inget krav. Din personlighet och vår kemi är mycket viktigare och helst ska du va singel som jag. Det jag vill är att vara vänner med benefits, ja du vet nog vad jag menar.

Jag har en sexdrift som inte är av denna världen, ja det har blivit värre nu dom sista åren och det är ett rent h-lvete när man är singel och kåt jämt. Hur som helst, att bara träffas och knulla ger mej bara tillfredsställelse för stunden, jag behöver lite social samvaro också för att tända på dej.

Det är inget förhållande jag söker, jag vill vara fri och ledig och utan krav, du ska känna precis som jag. Män i alla åldrar kan svara, men är du över 55 är det tveksamt om jag är intresserad, men man vet aldrig! MVH.

6 thoughts on “Mogen kvinna med små bröst och en jäkla charm söker dej

 • 20/08/2019 at 18:29
  Permalink

  Hej !!! Tjejen !!! Hade varit skönt att umgås med dej tjejen !!! Är du sugen så skriv gärna ??

  Reply
 • 18/06/2014 at 01:59
  Permalink

  älskar bröst o dina ser perfekta ut i mina ögon om d nu är du på bilden, men jag tror du skulle vara något för mig o vi skulle klicka bra 😉 hör av dig så kan vi snacka vidare 😉 ha det bäst

  Reply
  • 19/08/2019 at 05:04
   Permalink

   Hallå. Här har du en singel på 50år som är j-ligt sugen hör gärna av dig.

   Reply
 • 01/06/2014 at 23:32
  Permalink

  Hej, jag är en kille på 24 år och från Malmö. Jag söker en stadig kk och jag umgås gärna med dig så länge vi är diskreta. Om du är intresserad så skriv till min mejl

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *