Långa förspel och utforska nytt

långa_förspelJag är en kvinna som gillar långa förspel och att experimentera och jag är ganska erfaren. Jag söker oblyga killar och män som vill vara med och experimentera och utforska nya områden inom sexens underbara värld. Det finns massor att utforska och otroligt spännande och upphetsande när man är två som är på samma våglängd.

I övrigt så gillar jag som sagt förspel, med mycket sug och slick som avslutas med ett långt knull. Men även snabbisar är härligt och sex ute i det fria är helt underbart, när vädret tillåter det. Men ibland kan det vara helt okej temperaturer på hösten och tidig vår. Tills dess kan vi vara inne i värmen och utforska varandra och experimentera och vara busiga.

Låter detta lockande??? Det hoppas jag, för jag är riktigt sugen nu, det är så kul att träffa nya människor och att sexdejta på nätet är också så jäkla spännande. Jag hoppas det och att någon kille eller man hör av sej till mej, jag ser fram emot det! Din ålder: minst 20 och max 55 år, varken äldre eller yngre är av intresse!!!

3 thoughts on “Långa förspel och utforska nytt

 • 08/06/2019 at 22:36
  Permalink

  Hej ! Skönt med långa förspel där man eggar varandra till bristningsgränsen !!! Då njuter man fullt ut båda två !!!
  Puss o kram !!!

  Reply
 • 25/05/2019 at 09:21
  Permalink

  Låter lockande. Jag är en ung man som vill gärna träffas och experimentera, och utforska. Kontakta mig så kan vi lära känna varandra lite bättre.

  Reply
 • Pingback:Lagom mogen särbo tjej söker diskreta sexträffar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *