Nyskild och har mycket att ta igen *ler*

nyskildHello! Jag är en pigg och busig kvinna i mina bästa år och är nyskild. Jag har alltså nyligen separerade jag från min make så nu leker livet. Har alltså gått vidare och kommer inte att vilja prata om det utan nu blickar jag framåt på alla sätt och vis! Jag har en del att ta igen och därför tänkte jag testa en sexannons och se om jag får napp här. Vem vet, kanske finns det en seriös och trevlig kille här som vill träffas för skön sex helt utan krav. Jag har ju förstått att sexdejting på nätet är populärt, så jag prövar och hoppas på tur!

Jag kan vara din sexlärarinna

Det är härligt att vara ensamstående, jag gör som jag vill, när jag vill och med vem jag vill, ingen som tjatar och ingen att ta hänsyn till. Som sagt livet leker, vill du vara med och leka? Helst är du i 20-30 års åldern och är pigg och vaken i sängen. Även om du inte är så erfaren så ska du vara pigg på att lära dej hur en riktig kvinna ska tas om hand. Jag lär gärna upp dej. Jag är oblyg och öppen, har lätt för att prata om sex men det är nog för jag bara älskar allt som har med sex att göra.

Du får absolut inte vara mer än 35 år, det är ju lammkött jag är ute efter. Den vanliga frasen, du ska vara vän av tvål och vatten, tja, du ska vara renlig och tar gärna en dusch innan vi sätter igång och har det skönt. Vi ses snart hoppas jag!!!!

9 thoughts on “Nyskild och har mycket att ta igen *ler*

 • 07/06/2019 at 02:01
  Permalink

  Är en pöjk på 21 år utanför jönköping, hör av dig

  Reply
 • 20/05/2019 at 22:32
  Permalink

  Tja! jag är en kille på 30 år. Är oblyg, omtänksam och frisläppt(i sängen).
  Har inte några förutfattade meningar om saker. Gillar kvinnor med erfarenhet och som man kan ha bra, smarta och vettiga konversationer med. Hör gärna av dig!

  Reply
 • 20/05/2019 at 12:22
  Permalink

  Hej!

  Är en kille på 21 år och blev väldigt intresserad av din annons, hör av dig till min mail

  Reply
  • 20/05/2019 at 07:23
   Permalink

   Jag är en… ROMANTISK GLAD MAN. TREVLIG och UTÅTRIKTAD. UNG till UTSEENDET och

   HJÄRTA. HAR mycket EMPATI för andra. HJÄLPSAM och fixar det mesta. HAR HUMOR och

   är busig bland. TYCKER om att gå HAND i HAND. GILLAR att få MYCKET KÄRLEK. GER

   också MYCKET KÄRLEK mitt NR
   JAG ÄR KÅT PUSS

   Reply
 • 20/05/2019 at 07:16
  Permalink

  Din rubrik stämmer snart in på mig, dock en man i 35 års ålder och vilken tid perspektiv vi pratar om ca 3 månader innan eget boende. Separerar efter 14 år. Tränar mycket och är rödhårig, ca 1.80cm lång och ca 94 kg.

  Vill skaffa nya sexkontakter, älskar allt som har med sex att göra, reskompisar när det finns möjlighet och något dyker upp, vill prova på swingersklubb etc och mycket mycket mer i Livet.

  Reply
 • 19/05/2019 at 23:21
  Permalink

  Hej! Jag är 22 år och min sexdrift har ökat en del de senaste 2 åren och är i behov av en riktig kvinna (på grund av att min nuvarande partner inte lyckas tillfredsställa mig helt)!
  Slicka och att ha sex länge är något som jag tycker mycket om!

  Hör gärna av dig.
  Kram Markus

  Reply
 • 19/05/2019 at 20:02
  Permalink

  Hej! Jag är 19 år och skulle mer än gärna leka med dig! Hör av dig på mailen så kanske vi kan bestämma något!

  Reply
 • 19/05/2019 at 13:22
  Permalink

  hej jag är 25 bor i en 1 värnamo hör av dig så vi kan ha kul 😉

  Reply
 • 19/05/2019 at 12:17
  Permalink

  Hej, jag är en ung kille som ser ganska ung ut. Jag är verkligen lammkött. Vi kan ha sköna stunder tillsammans utan några krav. Jag är seriös och diskret.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *