Just inflyttad och förförd av min äldre granne – sexnovell

Det var fredagskväll en dag i augusti och jag var på väg hem från gymmet. Jag var 19 år då, hade nyligen flyttat hemifrån och kände mig fruktansvärt ensam. Några kompisar hade jag väl, men tur med tjejer hade jag aldrig haft och jag saknade en flickvän. Kåt och uttråkad gick jag uppför de nötta trapporna till min nya lägenhet. Full av självömkan och trånad smekte jag mig själv utanpå jeansen. “Ännu en fredagskväll ensam framför TV:n”, suckade jag nästan halvhögt och låste upp dörren. Jag eftersvettades efter min workout på gymmet, så jag krängde av mig kläderna och gick in i duschen.

Efteråt nästan ångade det från kroppen när jag ställde mig framför min stora hallspegel och betraktade mina nyförvärvade muskler. Jag var väl inte muskulösare än andra killar, men jag var ändå riktigt stolt, eftersom jag alltid varit tanig och klen tidigare. Med hjälp av en kam försökte jag reda ut mitt långa mörka hår. Det gick inget vidare, så jag drog den genom de mjuka lockarna runt den kroppsdel som alltför sällan användes till det den var skapad. Det kändes eggande av beröringen.

Jag tog tag i min snopp och genast satte den fart att växa i min hand.

– Stackare! Du vet inte vad du och jag går miste om av världens goda, sa jag högt och betraktade det röda ollonet som aldrig tycktes sluta växa.

Min behagfulla masturbation avbröts obarmhärtigt av en gäll signal från ringklockan. I stor hast rafsade jag åt mig den våta handduken och placerade den runt höfterna innan jag öppnade.

Utanför dörren stod en helt främmande dam i 40-årsåldern. Hon var inte så väldigt vacker, men hon var söt på sitt sätt med sitt långa kopparfärgade hår. Hon presenterade sig och förklarade att hon var min granne och bad att få låna socker. Så här i efterhand antar jag att det bara var ett svepskäl för att se vad jag var för en. Trots att jag inte hade mycket att skyla min kropp med, bad jag henne stiga på medan jag hämtade sockret.

När hon förvissat sig om att jag inte hade några planer för kvällen, bjöd hon in mig på kaffe och konjak. Utan att tveka tackade jag ja. Sedan mitt hår torkat och lagt sig tillrätta över skuldrorna och sedan jag blivit mera anständigt klädd, gick jag in till min granne. Hon var klädd i en sexig overall som riktigt framhävde hennes kvinnliga och sköna kurvor.

Vi hade en riktigt trevlig kväll och det var inga som helst problem med att finna samtalsämnen. Fastän hon var 15 år äldre än jag, tyckte jag bra om henne och kände mig attraherad av henne.

Vid midnatt gick jag därifrån, lite besviken på att inte ha fått någon närmare kroppskontakt än ett handslag. Men jag tänkte absolut inte ge upp ännu.

Tidigt på lördagsförmiddagen kom hon in till mig igen och frågade om jag hade lust att sola. Hon var god vän med vaktmästaren och hade tillstånd att gå upp på taket och sola när det fanns tillfälle till det. Min kära granne försäkrade att det var ett perfekt ställe att sola på om man inte hade möjlighet att ta sig till stranden.

Jag skulle egentligen till mina föräldrar den dagen, men jag gjorde hellre sällskap med min rödhåriga granne upp på det varma taket.

Sagt och gjort, jag ringde återbud, bytte om till seglarshorts, tog med en filt och följde med Ellen, som var klädd i en mycket avslöjande bikini.

Uppe på taket bredde vi ut våra filtar och slog oss ned på dem. Lite överraskad blev jag, men inte direkt förvånad, när hon snabbt plockade av sig Bh:n. Hennes bröst var stora och välformade.

Bröstvårtorna lyste knallröda mot de gräddvita brösten och riktigt ropade på att bli kramade och smekta för att styvna efter naturens lag.

Ellen plockade fram sololja och bad mig smörja in hennes nakna rygg. Jag var livrädd att hon skulle upptäcka mitt stånd genom shortsen, men hon lade sig på mage och vände bort ansiktet. Jag satte mig grensle över hennes mulliga bakdel och började noggrant och långsamt smörja in ryggen. När det var klart sade hon till mig att ta av hennes trosor och fortsätta med stjärten. Med skälvande händer drog jag ned dem och knådade hennes sensuella bakdel.

Därefter tackade hon, satte sig upp och fortsatte själv med resten av sin kropp. Själv hade jag skyndat till min filt och lagt mig på mage för att dölja ståndet, men jag iakttog henne med hungriga blickar. Det var som om en av mina drömmar gått i uppfyllelse medan jag betraktade hennes ogenerade sätt att spreta med benen utan att dölja någonting. Den röda trekanten mellan benen lyste upp och ropade på uppmärksamhet. Jag kunde tom skymta de fylliga blygdläpparna.

När hon var klar sade hon till mig att ta av mina shorts, så skulle hon hjälpa mig. Jag svalde, satte mig upp och tog av dem med ryggen åt hennes håll. Det var ett mirakel att hon aldrig såg mitt genanta tillstånd. Ellen gjorde precis som jag gjort, satte sig grensle på min håriga ända och smörjde in min rygg. Min påle bultade och jag var nog inte långt från orgasm, när jag kände slidans öppning mot min ända. Jag kunde inte hålla tillbaka mina stönanden när hon gned in min bakdel, vilket hon måste ha märkt, för hon lade hela sin kropp över min och kysste mitt öra.

Hon log mot mig och satte sig på mitt ansikte. Jag utforskade hennes välsmakande grotta med min tunga och fann snart hennes ömma punkt. Jag slickade länge hennes styva klitoris, men hon tycktes inte få någon orgasm. Under tiden böjde hon sig fram och fortsatte suga min penis som åter var erigerad.

Det sista och mest underbara steget var när jag begravde min stake i hennes varma sköte. Med härliga rytmiska rörelser stötte jag den in och ut. Det avslutades med en nästan gemensam orgasm, där våra kärlekssafter flödade som ett bevis på njutning och fulländning. Detta var slutet på min ensamhet och början på min sagolika förälskelse.