Milfsex på flyget

Simon slängde in väskan i förvaringsutrymmet ovanför sätet, satte sig ner på sin plats vid gången och väntade in att kvällsplanet skulle lyfta. Det skulle bli skönt att lämna Göteborg och det piskande regnet för en helg på egen hand nere i Milano. Han hade redan gjort resan några gånger, dock var det första gången med mellanlandning i Frankfurt.

Så fort han hade börjat jobba var ett av de första målen att ta sig ner till Milano för att se sitt lag spela. Familj och bekanta tyckte att han var både lite barnslig och något galen för att han la pengar på att se en fotbollsmatch. Han hade försökt förklara att matchen bara var några timmar av hela upplevelsen, att det fanns mycket annat som maten, miljön. Trots det ville ingen förstå.

De tyckte att han vid 23 års ålder borde tänka mer på att skaffa sig en bil, spara pengar och köpa möbler till lägenheten. Han satt där och funderade på sina planer när hans tankar plötsligt blev avbrutna av en mörkhårig, fantastiskt vacker mogen kvinna som kom dragandes med ett mindre handbagage nerför gången mot honom. Varenda man i planet följde hennes steg då hon passerade med de stora brösten under den tunna, tajta tröjan retfullt gungande och de härliga nakna benen som bara täcktes av en kort kjol.

En härlig MILF precis bredvid

Simon kunde inte låta bli att le inombords när kvinnan stannade vid hans plats. Hon kontrollerade sitt boardingkort, slängde upp väskan i förvaringsutrymmet, gled förbi honom och satte sig vid fönsterplatsen. Simons erfarenhet var att den här typen av mogna kvinnor agerade ganska kyligt och arrogant men snart sträckte den mogna kvinnan fram handen och presenterade sig som Susanne. Han gissade att hon var runt 45 år men det rörde inte Simon i ryggen. Tvärtom hade han fantiserat om en mogen kvinna och att någon gång i livet få uppleva milf sex var definitivt en våt dröm. Av någon anledning så tänkte han att det visserligen fanns kåta kvinnor överallt men att en MILF skulle vara särskilt kåt och bara tanken gjorde honom upphetsad. Särskilt nu när han hunnit få i sig ett par glas vin och var äventyrslysten.

– Och du skall till Milano? Susanne överraskade honom något med frågan men så förstod Simon att han höll en ganska avslöjande resplan i handen som han inte stoppat undan.

– Ja, det stämmer, och du? Frågade Simon artigt.

– Till Rom. Inget nöje är jag rädd, bara jobb, svarade Susanne.

Mer hann de inte med då kabinpersonalen avbröt för avgång där annonsering över högtalarsystemet och den vanliga proceduren med säkerhetsgenomgång påbörjades. Susanne fiskade efter sitt bälte samtidigt som hon tyst yttrade:

– Det är väl lika bra att ta på sig det här då.

– Ja, om vi störtdyker så kommer det säkert hjälpa, försökte Simon ironiskt men insåg genast att skämtet kanske inte var särskilt lämpligt.

Susanne tittade upp något förskräckt:

– Säg inte så! Jag är livrädd för att flyga. Att skoja om det gör inte saken lättare.

Simon tittade mot henne och undrade först om hon kanske överdrev men han insåg snabbt att hon verkligen var skräckslagen.

– Jag ber om ursäkt, försökte han, du har verkligen rätt. Det är inget att skämta om. Här, håll min hand när vi lyfter, det kommer kännas lite bättre. Susanne greppade hans hand hårt och var uppenbart lite lättad att kunna hålla i någon. När hon tryckte hans hand i sin mot sina bröst, blev han själv plötsligt nervös men av annan anledning. ”Herre Gud, hennes bröst är otroliga”, tänkte han.

När planet började taxa ut och förbereda för avgång tryckte Susanne handen ännu hårdare mellan sina bröst.

– Ursäkta om jag håller för hårt men jag är verkligen rädd, sa hon.

Simon tittade henne i ögonen och försökte lugnande:

Det är helt okej, håll så hårt du vill om det hjälper. Samtidigt kunde han inte låta bli att försöka manövrera fingrarna försiktigt för att få känna efter lite bättre vad som dolde sig där under tröjan.

När planet började ta fart på startbanan märkte Simon hur Susanne började andas snabbare och snabbare, han vände sig åter mot henne, placerade sin andra hand på hennes ben, en bit ovanför knät och intog en nära ställning som för att med kroppsspråk visa sig beskyddande.

– Håll i dig nu, nu lyfter vi, viskade han i hennes öra.

Susanne slöt ögonen och samtidigt som de lyfte flyttade Simon millimeter för millimeter den hand som vilade på hennes ben. Längre och längre upp mot den korta kjolen hon bar, så nära att handen still slut nuddade nederdelen av kjolen.

När planet var i luften lutade sig Susanne tillbaka och försökte slappna av men kunde inte riktigt göra det fullt ut.

– Du är väldigt spänd och kall, kanske om jag ordnar en filt, erbjöd Simon. Susanne nickade ett ja. Han lyckades uppmärksamma en flygvärdinna som genast ordnade en filt och snart satt de bägge under filten tätt ihopkrupna med Simons hand på hennes lår. Han tog ytterligare mod till sig och började föra handen längre upp. Han var beredd på motstånd men istället tryckte sig Susanne närmare och la sitt huvud på hans axel. Snart hade han fört handen långt innanför kjolen ända upp till trosorna och märkte fukten under tyget som gav ett glasklart besked.

Susanne lyfte huvudet och viskade:

– Vet du, även om jag är skräckslagen varje gång jag flyger så gör spänningen så att jag nästan får en orgasm. Om du nuddar min mogna fitta kommer jag få en orgasm här och nu. Utan att tveka förde Simon in handen under troskanten och sökte sig med ett finger mot hennes klitoris som han började smeka lite lätt. Inom sekunder skakade Susanne till i en orgasm som fick hennes mogna fitta att rinna av fittsaft.

När hon lyckats behärska sig viskade Simon till henne:

– Bättre nu?

– Oh ja, mycket bättre. Men kan jag be dig om en tjänst till? Undrade Susanne.

– Självklart, vad du vill.

– Kan du föra in ditt finger så djupt du kan i min fitta? Om du för in det riktigt långt kommer jag verkligen känna mig trygg. Simon lät långfingret glida in långsamt hela vägen och kände hur hela hans hand blev blöt. Ett försiktigt stön lämnade hennes läppar men annars gav hon inte ifrån sig tecken på att hon fick sin mogna fitta pullad av Simon.

– Nu har jag något att be dig om, sa Simon samtidigt som han långsamt drog ut fingret.

– Ja, vad kan jag göra för dig.

– Har du en man? Undrade Simon.

– Ja, det har jag.

– Brukar du svälja hans sats?

– Ja, det gör jag så ofta jag kan.

– Känn på min kuk, erbjöd Simon. Känn vad du gör med mig. Så fort du la min hand mot dina bröst blev jag stenhård. Du behöver bara dra i den ett par gånger så kommer jag spruta ner hela kabinen. Kan du göra det för mig?

Susanne knäppte upp Simons byxor, förde in handen, började runka av honom och mycket riktigt tog det inte alls många sekunder innan han sprutade en sats vilken hon lyckades fånga upp med kupad hand.

När Simon lyckats lugna sig av sensationen vände han sig mot henne igen och bad om en sista tjänst:

– Kan du ta ut handen nu och slicka den helt ren?

Susanne förde försiktigt ut handen, förde den mot munnen och började lapa i sig all sperma hon fångat.

De satt en stund i tystnad, vilade mot varandra. När planet landat följdes de åt en bit genom terminalen, sa ett kort farväl med en kram och lämnade varandra med nya mål i sikte.