Överraskad av en mogen kvinna på toaletten – sexnovell

Det var tradition bland mina vänner, att vi varje år hade en vårfest i april med massor av inbjudna. En av mina ovanligaste sexupplevelser inträffade på en av dessa fester. Där var som vanligt mycket sprit och lite vett.

Jag skyndade mot toaletten med en lätt fylld blåsa. Den lätta bortdomningen – som var det första tecknet på alkoholpåverkan kändes redan i mina fingertoppar.

Det var ingen kö utanför toan, så jag slank raskt in. Det första som mötte mig var synen av mitt härjade ansikte i toalettspegeln, med röda glansiga ögon, lätt tilltufsat hår och en svagt fyllerodnande färg. Trött granskade jag mig, rättade till en fellagd hårtofs och gäspade. Jag öppnade gylfen, drog fram organet och vände mig mot toalettstolen.

Ett kort flämtande undslapp mig.

Toaletten fylldes av ett naket kvinnligt underliv, med vitt särade ben och med byxor och trosor nedhalade till knäna. Genast blev jag klarvaken och spiknykter. Min blick gled sakta över en rundad mage, ett par bakom en halv knäppt blus illa dolda bröst, upp till ett kvinnoansikte med mörka djupliggande ögon. Där stannade den. Jag hade aldrig sett kvinnan förut.

– Kissnödig? frågade hon. Jag gapade. Hon var en lite äldre kvinna men en mycket tilldragande syn trots toalettens skarpa ljus.

– Varför låser du inte om dig? pressade jag fram.

Hon ryckte på axlarna.

– Borde jag det? Du gjorde det ju inte.

– Det är skillnad. Jag är kille … Jag behöver inte … ja, klä av mig.

Hon fnissade.

– Du står faktiskt med din snopp mot mig! Ganska avklädd, va!

Jag såg ner på min kuk, som jag fortfarande höll redo i handen. Sedan tittade jag upp igen. Skrattet började bubbla inom mig.

– Äh, vilken djävla syn vi måste vara, va? Du naken på toan och jag, framför – redo att pissa.

Jag började gapskratta.

Hon föll genast in i mitt skratt. Fortfarande skrattande reste hon sig och hasade fram till dörren med byxorna vid fötterna. Hon låste den.

Vårt skratt tystnade.

Det blev en sekunds stillhet.

Hon ställde sig försiktigt intill mig och fångade min blick. Min kuk började sakta styvna. Jag var plötsligt inte kissnödig längre.

Ett svagt leende lekte på hennes läppar. En rodnad syntes på kinderna.

– Ja, då kan ingen se vår syn längre.

Hon särade lite på benen och satte händerna i sidorna. Min blick fastnade på hennes sköte, till hälften dolt av blusen. Hennes halvnakna uppenbarelse tätt intill påverkade mig. Det började dunka i kuken och den reste sig. Min hals blev torrare och jag svalde djupt.

Hon slog ner blicken mot mitt organ och nickade förtjust.

– Det väl onödigt att släcka lampan? viskade hon hest.

Jag svalde och nickade. Försiktigt lade hon en hand på min höft. Jag svarade genom att lägga en arm runt hennes midja. Hon log blygt och tryckte sig intill mig. Min kuk pressades mot hennes fuktiga sköte. Hon gnydde tyst.

Jag lade båda armarna runt henne och tryckte henne hårdare mot mig. Hon flämtade och började gnida sitt underliv mot mitt. Mitt stånd var nu nästan sprängande.

Hon öppnade munnen och nafsade mig hungrigt på halsen. Hennes tunga andedräkt gjorde mig ännu mer upphetsad. Jag smekte hennes rygg med stora cirklande rörelser, närmare och närmare hennes nakna stjärt. Hon drog ner mina byxor en bit över mitt lår. Jag fick tag i hennes bakdel och fångade två tunga fylliga skinkor i mina händer. Jag knådade dem hårt och lät fingrarna pressas in i det mjuka köttet. Hon andades tyngre, mer flämtande. Hennes händer gled över min kuk, som hon genast började massera till bristningsgränsen.

Vi ormade oss i varandras famn. Våra heta kroppar gneds tungt mot varandra.

Mitt långfinger fann hennes anus och strök försiktigt runt det. Hon stönade högt. Jag pressade in fingret och hon nästan snyftade.

– Åh … åh … åh faan! Med darrande händer särade hon brett sina blygdläppar. – Du måste… komma in … genast… du måste.

Jag förde långsamt fram min kuk till hennes fitta, väntade lite och lät sedan ollonet – bara ollonet – glida in mellan blygdläpparna. Hon var plaskvåt.

– Fortsätt … fortsätt…

– Jag tog ett djupt andetag, trängde in i henne och kände hur den underbart trånga fittan slöt om mig. Hennes kropp spändes som en styv båge.

– Aahhh …

Hon juckade hastigt med sitt underliv mot mig. Hennes fuktiga stönanden kändes tungt mot min hals. Hon bet ihop och kastade huvudet bakåt.

Hennes rörelser blev allt intensivare …

Plötsligt blev hon stel i hela kroppen, tog ett krampaktigt tag om mig och skrek högt i luften.

– Aaahhh!

Det gick som en stöt genom min kropp. Jag sprutade i henne och stönade högt.

Hon föll ihop på toaletten.

Hennes ljudliga flämtande fyllde det lilla rummet. Jag sjönk ner på golvet. Mitt hjärta var uppe i tredubbla hastigheten.

Vi satt så, i ett par minuter, tills vi båda nådde normal andning.

Hon reste sig och knäppte byxorna. Snabbt böjde hon sig ner och gav mig en puss på pannan. Hon klev över mig och gick ut till festen.

Jag satt kvar och pustade … Sedan dess – då jag är på fest – springer jag ofta på toaletten, men blir alltid lika besviken. Jag hittar ju bara vad alla väntar att hitta där. En tom toalettstol.

Fler sex noveller kan du läsa här.