Vera och jag – sexnovell

Sedan ett år har Vera och jag delat säng. Den här dagen var inte som andra. Jag kom upp till Vera en aning bitter i sinnet. En kvav eftermiddagsstämning låg över våningen. Vera stod i sovrummet.

Jag smög upp bakom henne. Hon såg ut genom fönstret på den gulgröna, blänkande sommaren. Mina händer rörde vid henne och hon ryste.

– Fryser du? frågade jag. Hon svarade inte utan vände sig om och såg på mig.

– Det drar här vid fönstret, du blir kall, sade jag.

Hon skakade på huvudet. Jag kände att jag blev mer och mer frustrerad. Med vinklad handflata slog jag henne med fruktansvärd kraft i ansiktet. Kinden blev röd och hon log.

Tio minuter senare hörde jag vatten plaska. Jag lät mina kläder glida ner på hallgolvet. Försiktigt öppnade jag sedan badrumsdörren. Det enda ljus som lyste upp badrummet kom från ett litet fönster. I det matta ljuset såg jag Veras nakna kropp i badet, jag såg hennes ansikte och hennes ögon som såg mig komma in. Hon log inte men hennes ögon tycktes återspegla det blanka vattnet.

– Vera, sade jag, förlåt mig.

Hon gömde sina små bröst bakom händerna då hon gick upp ur badkaret och närmade sig mig där jag stod mitt på golvet. Långsamt böjde hon sig fram och bet mig i underläppen.

– Älskade, sade hon, jag är het för dig.

Min andhämtning blev allt tyngre. Jag lät mina händer smeka uppför hennes höfter. Stönande lade hon sig ner. Hennes mun viskade obegripliga ord. Jag lade mig med huvudet på hennes mage. Nyfiket lät jag min tunga röra vid allt jag såg av henne.

Plötsligt kände jag hennes hand mellan mina ben. Långsamt masserade hon lemmen. Allt ivrigare rörde sig min tunga uppåt de fasta brösten. Jag slickade försiktigt vårtorna medan jag lät en hand smyga ner mellan hennes lår. Lemmen styvnade i hennes grepp. Långsamt drog hon förhuden fram och tillbaka. Jag såg henne i ansiktet. Hennes ögon var slutna och munnen var halvöppen,

– Snälla du, viskade hon mellan leende läppar, kom in i mig!

Hjälpt av hennes smekande hand stötte jag in lemmen i hennes inre, samtidigt som jag lät tungan röra sig från hennes slutna ögonlock, ner och in i öronen och tillbaka till ögonen.

För ett ögonblick låg jag stilla i henne och lyssnade till våra ojämna andetag. Hon var otålig. Gnyende sträckte hon ut sina ben över min rygg och började röra sig upp och ner längs min styva lem. Jag lyfte upp henne med mina händer i ett fast grepp runt hennes smärta skinkor och stående på knä lät jag henne rida mig.

De fasta brösten guppade framför mitt ansikte och jag slickade dem extatiskt med min sträva tunga. Hennes njutningsfyllda stön och skrik sade mig att orgasmen var nära. Själv hade jag inte heller långt kvar. Hon slängde med sitt huvud, lutade sig fram och andades fuktig luft i mitt öra och slängde bak bålen med en utdragen flämtning.

Synen av allt detta hetsade mig ännu mer. Hårdare och snabbare styrde jag upp lemmen i hennes sköte. Krampaktigt höll jag om henne och tryckte hennes bröst mot mitt. Med ett fullt skratt och en kyss förlöste jag min säd i henne. Hon rev sakta min svettiga rygg med sina spetsiga naglar. Borta för ögonblicket var lustan, kvar fanns ömheten.