Trekant på stranden!

Trekant på stranden!

Jag sitter och tänker och gläder mig åt “erotiska minnen” som man kan unna sig ibland. Då kommer jag bland annat att tänka på en härlig sommardag då jag var ute och körde min lilla “kärra”. Jag var på väg till ett lämpligt ställe att låta solen och salta vågor smeka min kropp och kanske något intressant och trevligt sällskap att prata med.

Jag satt och körde i sådär lagom fart, med mysig musik i bilradion, vinden fläktade skönt i bilen och allt var underbart avkopplande. Det stod några liftare här och var, men jag brukar inte ta upp liftare av princip. Jag hade precis passerat ett mindre samhälle och fått upp farten då jag plötsligt får syn på någon vid vägkanten. Trampar till på bromsen, svänger intill, backar tillbaka.

Där sitter två brunbrända killar i 20-årsåldern och ser nedslagna ut. “Vad har hänt?”, frågar jag. “Vi skulle ut på cykelsemester, men vi kom inte längre än hit, så nu blir det väl att vända och reparera cykeln”. ”Måste ni göra det nu?”, frågar jag. “Lägg undan cykeln här så länge och följ med och bada och sola”, tyckte jag glatt. “Ni kanske vet något mysigt ställe, där man kan sola och bada näck t.o.m.”, frågade jag lite illmarigt, med ett litet leende och en blinkning.

Oh hjälp, nu var dom inte nedslagna längre. Vilka sexiga saker, jag kände mig alldeles matt och det började värka och fukta sig mellan benen på mig. “Ja, vi vet precis vad vi kan åka”, kom det från dom båda:

­Okej, lägg undan cykeln någonstans och skynda er, innan solen försvinner helt.

Den ene försvann en bit från vägen för att gömma cykeln, medan jag och Alex, som han hette. Plockade in deras prylar i bagagen. Strax kom hans kompis Simon tillbaka, vi packade in oss i bilen och iväg bar det. Jag hade Alex precis bakom mig och Simon jämte mig. Jag fick koncentrera mig ordentligt för att hålla ögonen på vägen. Mmm, det här kan bli nåt, tänkte jag, när jag satt där och myste och småpratade om lite av varje med killarna. Jag såg att dom kollade in mig där jag satt, ganska brunbränd själv, med ett vitt spetslinne och vita shorts.

Nu var vi visst framme, jag svängde av in på en liten väg och snart var vi framme vid en jättemysig liten sjö, helt avskild från omvärlden. Jag parkerade bilen och vi plockade ur badgrejorna. Snart låg vi där i solen. Jag i en minimal bikini och dom i minimala badbyxor. “Skulle vi inte sola näck, tyckte Alex och ställde sig framför mig, precis mitt i solen. “Okej, strippa ni, så får jag se lite manlig stripp”, sa jag, och log utmanande mot honom. Jag hade inte mer än uttalat orden förrän dom båda smekte av sig sina tajta badbyxor framför mig där jag låg, sådär härligt varm och småkåt av solen.

När jag nu fick se dom båda sådär, helt nakna, så kände jag hur bröstvårtorna styvnade och hur det blev alldeles vått av kåthet mellan benen på mig. “Mmm, ni var verkligen välbyggda på alla områden”, flämtade jag. Sen lade dom sig jämte mig, på var sin sida om mig. “Ta av mig”, stönade jag. “Jag tror jag smälter av värme och kåthet.”

Killarna var inte sena att lyda, dom tog av mig de små plaggen. Så började dom smeka mig med ögonen och så med händerna. Efter en stund så började jag smeka Alex. Jag tog hans styva kuk och masserade den lätt, men han bad mig smeka den hårdare och samtidigt smeka pungen.

Jag är inte sen att följa uppmaningen, han kysser mina bröst, nafsar i bröstvårtorna som är stora som hallon. Simon smeker mig samtidigt kring klittan. Hela kroppen känns som en pulserande flamma, när orgasmerna river genom min kropp. Alex kommer sedan och ber mig suga, han behöver inte be två gånger, samtidigt börjar Simon att slicka mig och när jag är i upplösningstillstånd kör han äntligen in sin grova stake.

Jag har äntligen fått min dröm uppfylld, två killar på en gång. Simon kommer först och han fyller mig helt. Alex kommer strax efter och jag sväljer allt. Underbart!!

Efter en cigarett och en stunds vila börjar Simon åter smeka mig och Alex ber mig ställa mig på alla fyra och jag börjar suga Simon som ligger på rygg i sanden. Alex smeker min ända som jag är lite stolt över och efter en stund kör han in sin kuk i mig. Den här gången tar det lite längre tid innan Simon kommer. Alex smeker min klitta och han och jag kommer i en dundrande orgasm som tar luften ur mig. Jag är salig, det var precis lika skönt som jag hade drömt om.

Vi badar en stund och sen kör jag tillbaka killarna till deras cykel som dom skall försöka få reparerad innan kvällen. Vi skiljs med en puss och ett tack och hej