Oväntad sex med två kvinnor efter träningen – sexnovell

Min tjej Bianca och jag hade varit på gympa ihop. Det är en sådan där bra gympa där killar och tjejer motionerar tillsammans. Precis när vi skulle gå in mötte vi en annan kvinna, Signe, som både jag och Bianca kände. Ja, jag hade faktiskt haft sällskap med henne då vi gick i plugget. Men det var ganska många år sen nu.

Bianca och Signe gjorde sina rörelser bredvid varandra, ganska långt framme, medan jag placerat mig lite längre bak. Då och då kastade jag en blick på Bianca. Jag njöt av hennes läckra kropp, av hennes välformade häck och fina bröst, som syntes så tydligt under den tunna gympadräk­ten. Jag riktigt gottade mig vid anblicken. Det var torsdag och på fredagen började både hon och jag lite senare på dagen än vanligt, så jag visste att skötte jag bara mina kort ordentligt, skulle jag nog få glädje av kvällen.

Efter gympan åkte vi direkt hem utan att duscha, för det ville vi göra hemma. Signe följde med upp för hon skulle låna en bok som Bianca snackat med henne om. Men hon gick efter en ganska kort stund. Bianca hade bara dragit på sig en mjukisdess över gympadräk­ten. Hon tog snabbt av den och log mot mig. Jag gick fram och kramade henne. Hon kändes nästan mer naken under det tunna tyget och när jag tog om brösten kände jag hur vårtorna redan stod hårda och styva. Jag kände den sköna ilningen i kuken när den började resa sig innanför gym­pabyxorna.

– Ta av mig, älskling, viskade hon.

Det behövde hon inte be mig två gånger om. Jag skalade av henne den tajta gympa­dräkten, vilket var lite svårt, eftersom hon var svettig; det gjorde att den slöt tätt intill kroppen. Men bit för bit blottade jag hennes fina kropp. Brösten sköt fram, uppnosiga och fasta. Magen och underkroppen avsköljdes. Det ångade av varm kvinnodoft om henne. Jag smekte henne över brösten och körde in handen mellan låren. Fittan kändes varm och fuktig. Men när jag skulle lirka in ett finger i springan, drog hon sig loss och skyndade sig in i badrummet.

– Du, bry dig inte om att duscha än. Jag tycker så om när du är alldeles fuktig över hela kroppen av ren, ny svett. Gör upp en brasa i kakelugnen, ropade hon ut till mig.

Jag kände en våg av värme genom hela kroppen, för nu visste jag att det skulle bli älska av. Jag fixade till en stor brasa och tände eld. Så tog jag fram de stora renfällarna, som vi ibland brukade älska på och lade dom framför kakelug­nen. Så klädde jag av mig na­ken. Jag ställde mig framför den stora spegeln och betraktade förnöjd min kropp.

Jag har en vältrimmad kropp som jag är riktigt stolt över. Och som krona på verket stod kuken fullmatad, hårdstyv och rest till max. Jag runkade den lätt några drag för att “kontrollera” att den verkligen var i trim. På nytt kände jag en varm glädje över vetskapen att staken snart skulle köra in och ut i Biancas härliga fitta. Och jag log för mig själv när jag lite undrande fantiserade över, vad vi skulle komma att hitta på – slicka, suga, rida på varandra, bak­knull, kanske med mellanstick av upphetsande runkningar – eller allt annat vi kunde hitta på.

Jag la mig framför brasan för att blåsa på några trän som ännu inte tagit sig. Värmen strömmade över min kropp. Jag var fortfarande alldeles blank och fuktig av svett över hela kroppen. Varma luftströmmar svepte in mellan benen och kändes nästan som om en kvinna smekt sig över mina känsligaste delar. Jag kände hur jag längtade efter att Bianca kom så att jag hade hennes nakna kropp bredvid mig. Jag hörde hur det strilade och plaskade inifrån badrummet. Jag såg för mig själv hur hon tvålade in sin kropp, hur hon särade på låren och ställde sig lite grensle och tvättade sig i skrevet. Kanske tvättade hon sig särskilt noga i fittspringan och kanske gjorde hon det så grundligt att fittläpparna svällde upp och ställde sig på glänt så att fittan skulle se särskilt välkomnande ut när hon kom ut till mig?

Jag undrade för mig själv om kvinnor tänker som killar när de tvättar staken, nämligen att få en riktigt skön kuk i sig?

Jag sträckte på handen bakåt och runkade ett par drag medan jag fortfarande blåste på elden.

Då hörde jag plötsligt en röst alldeles bakom mig som sa:

– Åh, förlåt!

Först trodde jag att det var Bianca. Men varför skulle hon säga “förlåt”. Jag reste mig upp och vände mig om. Där stod Signe. Hon berättade snabbt och lite generad att hon råkat bryta av bilnyckeln inne i låset. Hon hade förgäves försökt ringa efter hjälp, men det hade varit stängt överallt. Hon hade nästan två mil hem.

– Pratar du för dig själv, ropade Bianca från badrummet och i samma stund kom hon ut, insvept i en handduk om höfterna.

Hon tittade förvånad på Signe och mig. Jag stod alldeles naken med kuken i vädret. Signe talade om för henne hur det stod till, att vår dörr stått olåst och att hon gått direkt in, eftersom ingen kom och öppnade. Så undrade hon, om jag möjligen kunde hjälpa henne. Men då blev jag förbannad och grep om kuken och vaggade den sakta och sa:

– nej, du. Det passar inte just nu Bianca och jag har faktiskt andra planer.

Jo, det kunde hon ju förstå.

Det blev en besvärande tystnad.

– Äsch, kom och sätt dig och ta en öl, sa Bianca till slut. Du får lugna dig, sa hon till mig.

Jag gick för att hämta tre öl och passade på att svepa en handduk om mig. Så satte vi oss alla tre på renfällarna framför brasan. Först gick snacket lite trögt. Men om det var själva situationen som gjorde det, så kom vi in på att tala om sex. Signe talade om att hon just gjort slut med en kille och kände sig ensam och svältfödd på sex. Jag kände hur kuken reste sig på nytt och fick handduken att bukta ut. Det såg Bianca och sa:

– Sitter du och blir kåt Benny?

Hon tittade efterforskande på mig. Vi hade aldrig varit med om någon trekant tillsammans. Jag nickade. Bianca förstod signalen och begrep att det var hon som måste ange tonen. Hon drog till sig en låg pall och satte sig på den. Så knöt hon av sig badhandduken, sträckte på sig och särade på låren. Fittan bredde ut sig i hela sin härlighet framför Signe och mig. Jag såg hur beredd och kåt Bianca var. Blygdläp­parna var uppsvällda och låg åt sidorna så att fittan öppnade sig.

Vi var tysta alla tre och andades tungt. Jag såg hur Signe granskade Biancas uppkrängda fitta. Så sträckte Bianca fram ena foten och lyckades få av mig handduken. Kuken slog upp hård och stor.

– Hjälp Signe av med kläderna, viskade hon och log mot henne.

Samtidigt stack hon in ett finger i fittan och började pul­la sig för att visa att nu behövde ingen av oss känna några hinder. Jag drog snabbt av Signe mjukisdressen. När jag så fortsatte med gympadräk­ten stod jag så nära henne att jag råkade snärja in kuken i den. Men snart fick jag av henne naken.

Bianca visste inte att jag knul­lat Signe några gånger under skoltiden. Men det var så pass längesedan att jag åt hennes kropp med ögonen som om det var första gången jag såg henne naken. Hon var kraftigare byggd än Bianca, med större bröst och bredare över höfterna. Javisst, där hade hon födelsemärket på insidan av vänstra låret.

– Välkommen, log Bianca mot henne. Känn dig som hemma! Jag ska blåsa lite på brasan, så kan du och Benny bekanta er under tiden.

Bianca ställde sig på knäna och sköt ut underkroppen mot oss. Skenet från elden slöt sig omkring hennes kropp. Motljuset fick den del av hennes fittbuske som syntes bakifrån att glöda. Så kände jag hur Signe grep om min kuk och jag sträckte ut handen och började undersöka henne mellan benen.

Jag kände en stor lycka. Jag visste vad som förestod. Finns det något underbarare än sex?