Skön MILF söker en yngre kille för mycket bus

skön milfYngre killar som gillar en fräsch och skön MILF och mycket bus och ännu mera bus! Jag är väl inte så speciellt mogen även om min ålder börjar närma sej fyrtio, men jag är en MILF har jag fått lära mej. Helt ärligt, när en kille första gången kallade mej för MILF så blev jag faktiskt lite arg, för jag är inte gammal tänkte jag. Men nu är jag faktiskt stolt över att vara en MILF, ni yngre killar gillar ju oss hehehe, i allafall de flesta yngre killar. Så söker du en äkta svensk milf har du hittat mig nu.

Hur som helst, jag söker en yngre kille att träffa ibland, ha kul tillsammans med och framförallt ha det skönt tillsammans med. Det är så bekvämt, ni ställer inga krav på mej, ni vill inte bli tillsammans med mej utan ni vi det jag vill, ha kul och ha det skönt utan krav. Jag har gått igenom allt med förhållande och allt som hör till det och jag är klar med det, åtminstone tills den stora kärleken dyker upp, om den gör det. Jag trivs i allafall utmärkt så som jag har det nu, fri som en fågel och kan göra vad jag vill utan att behöva ta hänsyn till någon.

Killen jag söker, för jag vill helst bara träffa en kille som jag träffar regelbundet, ska vara minst tjugi. Och du ska gilla en skön mogen kvinna. Sen om du är erfaren eller oerfaren spelar ingen roll, är du oerfaren lovar jag att lära dej allt jag kan. Det är snart sommar, även om det känns som det är långt dit, våren är här och det är nice. Till sommaren har jag en önskan, det är att gå till en nakenstrand och njuta av solens strålar på hela kroppen utan att en bikini gör vita fula sträck. Har aldrig testat det men alltid velat, har väl inte blivit av bara, men nu är det dax. Känns inge vidare att gå själv så vill du också pröva det så är det ett plus. Vi hörs mer i chatten, puss och kram!

6 thoughts on “Skön MILF söker en yngre kille för mycket bus

 • 20/07/2021 at 16:42
  Permalink

  29 årig kille i gävle , hör gärna av dig

  Reply
 • 11/09/2017 at 10:21
  Permalink

  hejsan 20år å villig hör av dig;)

  Reply
 • 10/09/2017 at 20:15
  Permalink

  Hej jag heter Karl och är 19 år. Jag söker också en vacker kvinna som dig som bara vill ha det kul utan några känslor inblandade. bara att skriva om du är intresserad.
  MVH Karl.

  Reply
 • 17/08/2017 at 14:13
  Permalink

  Hej. Jag söker en kvinna. Jag 27 år jag väntar dig

  Reply
 • 12/08/2017 at 11:12
  Permalink

  25 årig kille här strax utanför Göteborg ?

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *