Dominant man sökes av undergiven mogen kvinna

undergiven mogen kvinnaJag är en undergiven mogen kvinna som söker en kille/man för sköna rollspel. Du är dominant och jag lyder dej. Du binder mej, du piskar mej, du gör i princip vad du vill med mej. Om jag är olydig måste jag bestraffas, hur det bestämmer du. Jag är helt i ditt våld.

Det jag kräver är att vi först ses för att bygga upp ett förtroende oss emellan så att vi båda kan njuta maximalt av varandra. Jag kan switcha om och bli dominant om du vill vara undergiven men jag föredrar att vara undergiven.

Om vi trivs tillsammans vill jag ha återkommande träffar, det är såklart det ultimata och ger också den maximala njutningen för oss båda. Ditt civilstånd är för mej helt ointressant, du sköter själv ditt samvete och jag mitt. Hör av dej så snackar vi vidare. Ps. är du nybörjare lär jag gärna upp den. Ds. Kyssar från undergiven mogen kvinna!

3 thoughts on “Dominant man sökes av undergiven mogen kvinna

 • 21/12/2019 at 04:53
  Permalink

  hej jag söker en kvinna som ska lyda mig och som få sin fina rumpa smiskat . du ska gå naken hela tiden som du är hos mig. lyd mig sug min kuk så slickar jag dig .

  Reply
 • 19/09/2019 at 19:25
  Permalink

  Du är så underbart läcker din kroppslängd stilliga kropp vackra bröst har tänkt länge på att våga svar . Är nummers skild . Är nybörjare och vill ha en lärarinas kunskap och öve är dominant med mera brain fucker dirty talker älskar roll spel. Kocken och servitrisen eller kvinnliga gästen o servitören. Eller kökschefen o kallskänka testar frukt o grönsaker. Eller hovmästarinnan och kunden eller källarmästaren och krögarhustrun mmmmmmycket slick har et under bart hus på landet med en hög stor säng längtar att få lära

  Reply
 • 19/09/2019 at 18:06
  Permalink

  Har sökt dig du verkar så läcker gillar din längd . Jag behöver en lärare på allvar . Har tänkt kollat och inte vågat. Nu skild seda 2 år söker egentligen partner men vill träna på det här är dominant men mer en dirty talker o brain fucker skulle gärna prova med dig. Älskar nya rollspel. Kocken o servitrisen. Kökschefen o ny kallskänka kollar in gurkor o bananer. Hovmästaren och den berusade kvinnan eller hovmästarinnan och den oförskämda gästen . Eller top off the liNe källarmästaren och krögarens hustru . Oj många träffar har et underbart stort hus på landet . En stor hög säng många slick o lyss

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *