Min man är impotent så nu söker jag en hemlig älskare!

Kvinna här som befinner mej i en extremt jobbig situation. Min man sedan flera år tillbaka är impotent!!! Jag älskar honom verkligen och han är fantastiskt fin, men vill inte såra honom genom att ta mej en älskare. Dock har jag mina behov vilket gör det hela svårt att leva med. Så nu har jag bestämt att jag ska söka efter tillfälliga knullkontakter, som jag kan hälsa på.

impotentAlternativt ses på hotell om du reser genom stan. Bor på liten ort i mellansverige, så det borde finnas möjligheter. Han behöver inget veta och jag känner att om det är tillfälliga sexträffar så finns inte risken att man blir involverad. För det ska inte blandas in några känslor, det är ren och skär sex och inget annat jag söker.

Maken, han försöker verkligen att göra det skönt för mej, men vet du, jag saknar en hård kuk inuti mej. Innan maken blev impotent hade vi ett fantastiskt sexliv, men det var då……..

Det absolut bästa är om du också är gift eller upptagen på ett eller annat sätt. Men det är inget krav, just eftersom jag söker tillfälliga träffar. Jag är en fräsch kvinna som ser ganska bra ut, får en del blickar på stan om man säger så. Sen om du gillar det du ser, det är givetvis en annan sak. Själv är jag nöjd. Bilder och sådant byter vi innan vi träffas, ansiktsbilder då, inga kukbilder är av intresse!!! Hör av dej, jag är kåt och behöver en hård kuk som åker ut och in i min mogna fitta som är dyblöt av fittsafterna, hjälp mej!!!!

 

One thought on “Min man är impotent så nu söker jag en hemlig älskare!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *