Behöver en KK men allt måste stämma

Behöver en KK men allt måste stämma

Känner du som jag? Att det är inte är så enkelt att bara ha sex? Jag måste klicka med den person jag ska knulla med, kemin måste stämma. Därför funkar det inget vidare att bara ragga upp nån på krogen och sen gå hem. Jag vill fortsätta att vara singel tror jag men sex kan jag inte vara utan.

Så nu hoppas jag få svar från nån kille som jag kan klicka med, där kemin stämmer. Enda sättet att få veta om kemin stämmer är att träffas öga mot öga så därför vill jag ha snabba träffar. Känns så onödigt att slösa en massa tid med att snacka över nätet om kemin inte skulle stämma. Även om vi båda känner att det känns rätt över nätet så kan det vara helt annat i verkligheten. Det är iallafall min erfarenhet.

Jag har passerat 40 och några år och är en helt vanlig kvinna utan några extravaganser. Du är också omkring den åldern eller kanske lite yngre, det är okej, ja och du är singel förstås. Jag vill inte vara skuld till nån otrohet, nämligen, då jag själv råkat ut för det tidigare! Vi träffas och snackas vid och ser om det händer något. Klickar det för oss båda så tar vi det som det kommer utan några stora planeringar. Sex är mysigt och en av livets goda, håller du inte med? Hoppas att vi hörs snart. puss och kram från längtande tjej.

9 thoughts on “Behöver en KK men allt måste stämma

 • 12/07/2016 at 18:39
  Permalink

  Hej! Det skulle vara skönt att ha kravlös sex med dig. Jag ser relativt bra ut. Jag är 40 år. Är bra på oralsex och på att massera. Hör av dig så ses vi.

  Reply
 • 02/02/2016 at 16:34
  Permalink

  väldigt intressant. hör av dig gärna.

  Reply
 • 25/01/2016 at 20:56
  Permalink

  du kan skriva till min mail så kan vi dela mer privata saker där och du kommer inte bli beskviken 😉

  Reply
 • 08/01/2016 at 13:46
  Permalink

  Hej! 45 årig singelkille här. Har varit singel läänge nu och saknar närhet o sex. Vore kul om du hörde av dig så får vi se vart det leder.
  Kram

  Reply
  • 30/01/2016 at 08:45
   Permalink

   Hej vore trevligt att få reda på var i sverge du finns själv bor jag i värmland

   Reply
 • 09/12/2015 at 22:26
  Permalink

  32 o alltid på hugget 😉 som en fin slipad diamant haha klart kemin för sex måste stämma annars blir det bara fel 🙂

  Reply
 • 25/11/2015 at 19:28
  Permalink

  Hej. Tycker också att det är bra att träffas så fort som möjligt! Kanske över en fika! Stämmer kemin mellan oss så kan vi ha det skönt ihop?! Hör gärna av dig till min mail, så tar vi det därifrån/kram

  Reply
 • 25/11/2015 at 17:18
  Permalink

  hej
  jag är en kille på 22 år som gärna skulle vilja ses över en kopp kaffe eller liknande så vi kan lära känna varandra lite granna och se om vi tror att vi passar varandra. m du vill ha en bild av mig innan vi ses så går det att ordna, det skulle vara trevligt om du svarade även om det är ett nej.
  mvh oscar

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *