Fräsch milf letar efter en fräsch kille 20-25 år

fräsch milfJa, jag har fått höra att jag är en fräsch milf, fast jag vet inte det. Men kanske dom har rätt eller så har dom fel. Helt ärligt jag bryr mej inte, jag är nöjd med mej själv, det är ju det viktigaste för mej.

Men att kallas milf känns lite konstigt för jag känner mej fortfarande ung trots jag passerat de 40. Jaja, strunt samma, det är inte därför jag skriver här. Jag letar efter en yngre kille som är fräsch och i 20-25 års åldern.

Vi ska ha det skönt tillsammans och det är helt ok om du inte har så mycket erfarenhet, jag kan lära upp dej. Jag har lixom knullat i många år och kan min sak. Är du sugen på sköna stunder, helst vill jag att vi ses regelbundet så du kan stilla mina kåta luster som blir mer och mer för varje år som går.

Helt ärligt, det är inte många killar och män som pallar med min lust, men du gör det kanske? Jag har lite sköna leksaker som vi kan använda också om du vill det, är faktiskt ganska häftigt och upphetsande. Hör av dej, jag väntar på dej!!

5 thoughts on “Fräsch milf letar efter en fräsch kille 20-25 år

 • 04/12/2016 at 16:31
  Permalink

  hej kille på 20 år från sthlm! är ganska oerfaren när det kommer tills sex men jag vill jättegärna lära mig mer. jag är ständigt kåt och känner att jag behöver få till det snart! om det låter intressant får du mer än gärna höra av dig!
  puss och kram!

  Reply
 • 02/12/2016 at 05:24
  Permalink

  Vill du pröva någon fräsch och ny? Hör av dig . 20 år i Stockholm. Lär mig mer

  Reply
 • 26/11/2016 at 00:58
  Permalink

  Tjo!

  Kille på 22 som nyss kommit ur långt förhållande och letar efter någon som också är lite för tänd av sig o är lätt att ha att göra med, gärna regelbundet!

  Hör av dig om det kunde vara intressant så tar vi resten då.
  Hare gött sålänge 🙂

  Reply
 • 24/11/2016 at 16:06
  Permalink

  Hej!

  Jag är en kille på 23 år som är oskuld, men det kanske inte gör så mycket? Bor i Stockholm. Ser helst att vi börjar med att skriva till varandra och checkar av.

  Hör gärna av dig.

  Reply
 • 24/11/2016 at 13:43
  Permalink

  Hejsan! Jag är en kille från Stockholm på 22 år, vart finns du mina sköna? 🙂

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *