Småmullig 35 plussare letar sexdejt

jag mullig mogen och go
Tjenare! Här har ni en chick tjej i mina bästa år som är lite sexdejting sugen. Det är ett bra tag sen jag hade något intimt med en kille så det är hög tid nu. Varför det har blivit så vet jag inte, tiden har bara rusat iväg. Men nu börjar det bli svårt att klara av att vara utan!!!! Därför tänkte jag checka läget o se om det finns nån trevlig kille som vill sexdejta.

Något fast är jag inte på jakt efter just nu, har för mycket med jobb o sånt just nu. Men man vet aldrig vad som händer framöver, kärlek är ju aldrig fel, men som sagt inte det jag söker nu. När det kommer till det sköna och intima gillar jag nog ganska vanliga saker, kan prova nåt nytt om det verkar lockande. Men inte allt för stora utsvävningar och konstigheter.

Du är en seriös kille som inte tramsar och bara är ute efter en chattkompis utan du vill träffas irl. Vill gärna chatta en kort tid med dej, helst i webcam då och ge tusan i o slänga upp ditt organ i cammen, då är du rökt om man säger så! Du är i passande ålder och attraktionen mellan oss är viktig. Kan väl önska mer men vi tar det i chatten! Kramar om!

3 thoughts on “Småmullig 35 plussare letar sexdejt

 • 10/05/2019 at 06:38
  Permalink

  Hej! Låter spännande 🙂 Är helt klart ute efter något likvärdigt de du söker.
  Hör gärna av dig 🙂
  PoK

  Reply
 • 09/05/2019 at 23:33
  Permalink

  Hejsan jag är en 51 årig man som söker kontakt med dig jag är seriös och vill ha kontakt med dig precis som du beskriver. Höra av dig om du finner detta lockande och då får du veta mer om mig. Kram

  Reply
 • 09/05/2019 at 17:17
  Permalink

  Hej tjejen ja är redo för dej med omnejd

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *