Storkukad man sökes av en mullig MILF

jag tjock men kåt

Jag är en mullig mogen kvinna som behöver en man att ha sex med. Du måste vara storkukad så du fyller upp min mogna fitta. Jag älskar att bli knullad bakifrån, speciellt om du har en rejält stor kuk, jag fixar ganska stora. Jag är mullig och ser väl okej ut, ganska alldaglig tycker jag själv iallafall, men smaken är som baken, delad.

Jag gillar det mesta inom sex utom analsex, har provat flera gånger men ser ingen njutning med det, gör ju bara ont. Jag gillar välväxta män, inte bara kuken alltså, du får gärna ha några kg för mycket och vara mjuk och go.

Fasta relationer har jag haft vad jag ska i livet så det är inte det jag söker. Jag finns på västkusten och hoppas att du finns någonstans i min närhet, det är väl okej med en helg kk också. Med rätt kille kan jag tänka mej att resa en bit, men första gången kommer du till mej!

One thought on “Storkukad man sökes av en mullig MILF

 • 08/05/2019 at 12:45
  Permalink

  Hej
  Är en 37 år gammal man själv från väst kusten. Jag är normalt byggd men utrustad väl över medel, lovar att du kommer bli rejält fylld. Söker en kk för spännande träffar. Gillar det mesta inom sex. Kan komma flera gånger utan att bli slak.
  Låter det intressant så skicka ett mail så ser vi vad som händer.
  Puss o kram Alex

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *