Rödhårig och kurvig är på jakt

jag sexig rödtopp

Här har du en rödhårig kvinna med kurvor som är på jakt efter en man för sköna stunder lite då och då. Du är en man i dina bästa år, det spelar alltså inte så stor roll hur gammal du är bara du fyllt 18 och inte är äldre än 65 år. Jag söker sex och vänskap i ett paket utan att någon av oss blandar in några känslor, jag är inte alls ute efter nån som ska ställa krav på mej, allt sker alltså helt kravlöst.

Träffarna sker både hos dej och hos dej, såtillvida att du inte är gift eller sambo med någon, då får vi ses hemma hos mej. Helst ser jag att du som jag är singel, blir liksom lite enklare att träffas då utan att behöva smyga, men det är upp till dej. Är du upptagen så kan du vara säker med mej, jag skvallrar inte av den enkla anledningen att jag inte vill ha en ilsken fru/sambo som ringer på min dörr och skäller ut mej. Jag är väl ingen pingla på ytan men jag är förbannat trevlig, har humor och är en snäll person.

Jag varken kan eller vill ställa några krav på ditt utseende för det är så mycket mer än ytan som attraherar mej, detsamma ska gälla dej. Jag kommer inte heller att ha sex på första träffen, no way, du får snällt vänta, ja jag med, är väldigt sexuell av mej men det är en princip som jag inte bryter, inget knullande på första träffen som sagt. Så nu sitter jag här och väntar på seriösa och sexuella män som har vett att respektera en kvinna på rätt sätt och som kan ta henne till himmelen i sängkammaren, är det du?

7 thoughts on “Rödhårig och kurvig är på jakt

 • 09/05/2019 at 07:46
  Permalink

  hej på dig jag vill träffa dig om du vill jag är 20 år och bor i MALMÖ om du vill hör av dig

  Reply
 • 08/05/2019 at 23:12
  Permalink

  hej jag vill gärna träffa dej puss o kram

  Reply
 • 08/05/2019 at 19:47
  Permalink

  Jag är en gift 51 årig man som är nyfiken på dig skulle vara trevligt att träffa dig för skön härlig sex då jag är en kåt man som vill ofta kram

  Reply
 • 08/05/2019 at 13:22
  Permalink

  Hej. Du verkar vara en intressant kvinna. skulle gärna vilja ha kontakt med dej.

  Reply
 • 08/05/2019 at 13:18
  Permalink

  Får man bjuda på lunch eller fika som start ?
  Jag: 49 år, gift, vältränad gentleman med bra jobb med mycket flexibla tider, jobbar i city!
  Mvh
  Peter

  Reply
 • 08/05/2019 at 08:58
  Permalink

  Om det är jag som tar dig någonstans kan inte jag svara på, men nyfikenheten har väckts

  Reply
 • 08/05/2019 at 07:38
  Permalink

  Hej underbart med rödhåriga tjejer, kille på 37 här med stor aptit för sex, svag för lite mulligt o mycke svag för rött hår.
  Är 187 cm, 91kg, bruna ögon brunt hår o välutrustad, hoppas vi kan höras.
  Kram Erik

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *