Naturlig kvinna söker dito man för sköna stunder

naturlig kvinnaGillar du en naturlig kvinna? En kvinna som står för att hon är kvinna och som är sej själv utan en massa krussiduller? Då ska du utan tvekan läsa vidare. Jag är naturlig och inte konstgjord på något sätt, jag älskar mej själv och min kropp, även om jag inte är perfekt.

Det där med att vara perfekt, finns det någon som är perfekt, jag tror inte det. Som kvinna i dagens samhälle så handlar det om att man ska vara perfekt för att duga, men det är bara så dumt tycker jag. Man är som man är, varför göra om sej själv för att behaga andra, nej tack, det är inget för mej!

Det är inte bara kvinnor som är fåfänga, även män är det, tyvärr. Det jag söker är en riktig man och med det menar jag en man som är sej själv, en man som inte rakar håret på bröstet, under armarna, runt det heligaste osv. En man som är en man helt enkelt, med fel och brister, precis som jag har. Du måste gilla en mogen hårig fitta, men det förstår du nog ;-).

Jag lever ensam sedan många år tillbaka och måste säga att jag trivs väldigt bra med det. Så det jag söker är nog mer än vän och älskare än något stadigt förhållande. Men om mannen som jag blir djupt förälskad i dyker upp här och om du också blir djupt förälskad, då tackar jag naturligtvis inte nej. Men det är inte det jag söker i första hand, det blir som det blir. Jag trivs bäst med att ta allt som det kommer och allt för mycket planering är inte något för mej. Män som är naturliga och som uppskattar en naturlig kvinna, jag finns här!!!

3 thoughts on “Naturlig kvinna söker dito man för sköna stunder

 • 20/04/2019 at 09:58
  Permalink

  Tja!
  Kille på 24 år som jättegärna träffar en naturlig kvinna för sköna stunder.
  Är 173 cm lång, smal/atletisk.
  Hoppas du hör av dig!

  Reply
 • 06/04/2019 at 05:40
  Permalink

  Hej jag heter Mika och bor i Borås skulle vilja träffa dig gillar att slicka kvinnors musar till orgasm

  Reply
 • 10/06/2017 at 22:01
  Permalink

  Hej. kan knappt vänta på en mogen naturtrogen kvinna som du.Är en ung man vid 24år, smal/atletisk. Hör av dig ifall du är intresserad. =)

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *