Mullig kvinna söker en trevlig och spännande kille

Mullig kvinna söker en trevlig och spännande killeHej alla härliga karlar! Jag är en flirtig och galet glad kvinna mitt i livet. Har haft det lite trist ett tag men nu börjar allt ordna sej. Nu känner jag att livet är värt att levas och som om jag var 20 år igen.

Jag är ganska kraftig och har väl inte helt lätt att hitta nån kille, tror det är för att jag är kraftig, annars vet jag inte. Är ju trevlig och snäll kvinna. Nåja, här kanske finns nån som gillar när man är lite extra mjuk och go???

Jag vill uppleva roliga, spännande, sköna och mysiga saker med en kille som tar mej för den jag är. Jag är väldigt spontan i rätt sällskap och jag hoppas du finns här. Jag vet faktiskt inte exakt vad jag söker här, det vet jag när vi börjar snacka, alltså när vi träffats i verkligheten.

Jag gillar inte att planera utan vill ta allt som det kommer, det brukar bli bäst så. Jag är som sagt lite äldre och din ålder ska vara yngre än mej, tänker att din ålder kan vara 25-30 eller där nånstans. Vill och vågar du träffas ganska snart helt förutsättningslöst? Jag vågar!

8 thoughts on “Mullig kvinna söker en trevlig och spännande kille

 • 28/05/2020 at 09:41
  Permalink

  Jag är 27 år gammal. Träffar dig jätte gärna säg bara när och vart. 🙂 hör gärna av dig

  Reply
 • 21/04/2016 at 01:10
  Permalink

  Hejsan är en 28 årig kille som gillade det jag såg och din presentation, hör gärna av dig 🙂

  Reply
 • 14/03/2016 at 16:46
  Permalink

  Tjena!

  Det här låter väldigt intressant, är en kille som gillar kraftiga och äldre kvinnor och ses gärna! Är 18 men hoppas att du ska vara intresserad ändå, anser mig mogen för min ålder! Låter det intressant är det bara att höra av sig så får vi se till att prata mer där!

  Reply
 • 08/01/2016 at 22:47
  Permalink

  Hejsan
  Blev väldigt intresserad av din annons, tänder på mulliga/mogna kvinnor och du ser jättefin ut på bilden. Är 24 år och svensk ca 180cm, väger 79 kg.
  Bor i västragötaland och är seriös angående att träffa dig. Är glad snäll och trevlig till sättet, Hoppas vi kan ses inom en snar framtid:)

  Mvh Jonas

  Reply
 • 08/01/2016 at 18:51
  Permalink

  Hej!
  45 årig singelkille söker just dig. Jag har varit singel läänge nu och saknar närhet o sex. Hoppas du vill höra av dig.
  Kram

  Reply
 • 16/12/2015 at 17:39
  Permalink

  Hej du fina kvinna!

  Du låter väldigt intressant med din spontanitet och nyvunna livsglädje. Jag hade gärna velat uppleva härliga och roliga stunder med dig. Är visserligen endast 22 men ser mig själv som en mycket lugn och trygg person och tror att ålderskillnaden bara hade varit till gagn. Kurvor och storlek finner jag attraktivt och vackert.

  Det är möjligt att du tycker min text är lite väl kortfattad men tycker du jag verkar vara intressant berättar jag gärna mer, förhoppningsvis kan jag även få lära mig mer om dig. Ett möte med en mogen och utvecklad kvinna förutsättningslöst vore helt fantastiskt.

  Reply
 • 16/12/2015 at 13:21
  Permalink

  Hej jag är en kille på 28 år och vill mer än gärna komma i kontakt med dig jag gillar det jag ser och det jag läste hör av dig så får vi bestämma ställe och plats. Jag älskar kraftiga tjejer/kvinnor

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *