Söker äldre dominant man som kan fostra mej

äldre dominant manFinns här någon äldre dominant man som vill fostra mej? Jag är hemskt olydig och behöver en fast hand, en erfaren man som kan se till att jag uppför mej. Jag har aldrig haft sex med någon som är mycket äldre än mej, men jag har fantiserat om det.

De killar jag haft sex med har varit så tafatta och dom bara famlar och gör inget som gör mej nöjd. Sen gillar jag att någon annan bestämmer över mej, det går jag verkligen igång på.

Jag vill att du är över 40 och jag har ingen gräns uppåt, så länge du kan få stånd och så länge du är dominant så är jag nöjd. Jag är olydig men ganska lättlärd även om jag är lite busig och tycker om att säga emot. Men det får du se till att jag lär mej att så gör man inte! Fostra mej, snälla farbrorn! Jag vill gärna bli hårt knullad av en riktig gubbkuk och du bestämmer och jag lyder.

Kåta gubbar, vad väntar ni på, här finns en ung (18+) kåt tjej som behöver en fast hand. Hör av er, jag är hemskt olydig och måste straffas och fostras, jag vet att du kan fixa det. Vänta inte, skriv nu, jag finns här och väntar troget på dej.

3 thoughts on “Söker äldre dominant man som kan fostra mej

 • 29/05/2020 at 20:22
  Permalink

  Fostrar dej gärna , på dina villkor , förstors !!! , Hör av dej ¡!!

  Reply
 • 04/05/2018 at 16:31
  Permalink

  Gift man 58 hjälper dig gärna!

  Reply
 • 23/07/2017 at 22:58
  Permalink

  Hej ,
  Vist kan jag hjälpa dig, men du får nog avslöja lite mer om dig så du får tala om lite mer om dig och sen kan vi höras mer på privat väg .

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *