Vill ha en grov kuk

grov kukTjenna! Letar efter en man som är både gentleman och har en grov kuk. Verkar vara väldigt svårt att hitta denna kombinationen nu för tiden. Själv är jag en Lady som vet hur man ska föra sej och som gillar att bygga upp sexuell attraktion under en fin middag och ett par drinkar.

Du är en man mellan 27 – 37 år och har ett ordnat liv. Vi ska kunna gå ut och äta tillsammans och vi betalar var för sej, fast är du en äkta gentleman låter du inte kvinnan betala ;-).

En hård kuk som är grov vill jag ha

Du ser proper ut, vet precis hur man uppför sej och tar hand om en lady och din kuk är grov och hård. Jag blir ofta kallad för prinsessan eller Lady och det beror på att jag har det där medfött. I sängen är jag generös och bjuder på mej själv och jag vill att du gör detsamma.

För att inte spilla onödig tid vill jag att du visar upp din kuk när den är hård, innan vi bestämmer om vi ska ses, och du kommer att få se en äkta en lady fitta, det lovar jag. Intresserad? Ja, jag är lite vulgär men jag tänder på det och det måste du också göra, viska snuskiga ord i örat på mej, inget får mej våtare!!!

3 thoughts on “Vill ha en grov kuk

 • 15/05/2019 at 23:58
  Permalink

  Jag kommer hem till dig direkt och slickar din fitta och din slida ska krama min kuk hårt och länge. Du ska slicka mitt ollon tills jag sprutar ner ditt face.
  Mvh, vrålkåt 26-åring

  Reply
 • 15/05/2019 at 22:00
  Permalink

  Hej om du är intresserad så har jag en kuk som är 21 cm lång och är 17,50cm i omkrets. Inget jag skryter med då detta har visat sig skapa problem. Jag är diskret och kräver detsamma.
  MVH

  Reply
 • 15/05/2019 at 20:03
  Permalink

  Hej.
  Jag är en välklädd gentleman på 44 år. Har haft sex med 20 kvinnor, flera långa förhållanden. Jag intresserar mig mycket för att fördjupa mina sexuella färdigheter, bla inom tantra, BDSM, kama sutra och Quodoushka, indiansk sexologi. Min kuk har en omkrets på 14,5 cm. 15 cm med kukring. Den är 13 cm lång. Jag bor i Uppsala. Singel.Hör av dig om du vill ha kontakt med mig. Skriv SÖKER GROV KUK i rubriken. Jag kommer då börja skriva till dig, skriva sensuella sexberättelser om hur jag tänker knulla dig i verkligheten. Och vi kan utbyta våra fantasier och kontaktinfo med varandra. Mvh.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *