Sommaren är här och det känns i hela kroppen

Sommaren är härSommaren är här och det spritter i hela kroppen, samma för dej? Jag får riktigt mycket energi dagar som denna, när solen strålar och det är många grader varmt. En härlig bekräftelse på att vintern är slut och den varma härliga årstiden är här.

Det känns i hela kroppen och jag måste göra något åt det, känns som jag legat i ide hela vintern hahaha. Därför undrar jag om här finns någon som har lust att träffas och se vad som händer? Någon som precis som jag, är full av energi men inte har någon att lägga den på.

Nu är det inte nödvändigt att vi ska ha sex men det är, om jag ska helt ärlig, det jag söker, som singel får man inte mycket av den varan och jag är inte en person som ligger runt till höger och vänster. Känns som jag är för gammal för det även om jag inte ens fyllt 40. Jag vill träffa en kille, ålder 23-55 år, ungdomlig, singel, rakad, minst medelstor mellan benen och seriös. Jag gillar killar som tar för sej och njuter av livet och som kan föra sej bland folk.

Jag gillar att vara ute i naturen, speciellt på våren och sommaren. Brukar packa picknick korgen, filten och sen sticker jag ut i skogen och lägger mej och njuter i någon glänta dit ingen annan hittar, så jag får vara ifred. Eller så sticker jag till stranden, ibland även till nakenstranden, så gillar du det så är det ett plus.

Som jag känner just nu är det inget fast förhållande jag söker, tror nog jag vill vara fri som en fågel i sommar. Är så härligt att kunna göra vad man vill, när man vill, men om mannen med stort M står framför mej så tackar jag naturligtvis inte nej, men det är inte det jag söker. Tror du att vi kan få trevlig och skönt tillsammans? Puss & Kram

5 thoughts on “Sommaren är här och det känns i hela kroppen

 • 08/06/2019 at 22:20
  Permalink

  Hej ! Skönt att bara ligga en varm sommardag och sola näck på stranden eller en fin glänta där vill ligger själva i lugn och ro !!! Puss o kram !!!!

  Reply
 • 26/05/2019 at 22:29
  Permalink

  Hej

  Här finns en nudist kille i sina bästa år, du känns som en kanon tjej vore riktigt najs om du hör av dig kram /Peter

  Reply
 • 19/05/2019 at 21:51
  Permalink

  Hej. Är du sugen på att ses så hör av dig. Är 29 år och vill gärna träffa dig!

  Reply
 • 17/05/2019 at 07:21
  Permalink

  Hör gärna av dig så pratar vi mer 😉

  Reply
 • 16/05/2019 at 14:28
  Permalink

  Skriv till min epost så pratar vi mer 😉

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *