Mogen kvinna söker en trevlig man för sköna stunder

Mogen-kvinna-söker-en-trevlig-man-för-sköna-stunderJag är en mogen kvinna som numera lever ensam och det är lite ensamt. Inte enkom pga. att jag inte har sällskap utan även den fysiska biten, jag är nämligen mycket fysisk av mej. Jag gillar både att pussas och kramas och sex är en viktig bit i mitt liv även om jag är lite till åren.

Det jag söker är en äldre man som har samma önskemål som mej, en man som är seriös och vill umgås med mej ibland. Jag har provat nätdejting tidigare med ganska gott resultat och nu gör jag ett nytt försök!

Något äktenskap eller liknande är jag inte intresserad av, jag tycker att vänskap och mys räcker långt. Jag har kommit till en punkt i livet då jag känner att det räcker och det får du respektera. Jag har valt att sätta in en bild på mej utan kläder, för mej är det viktigt att du vet vad det är du får.

Jag har alltid varit spontan och lite “tokig” men jag har också haft ett helt underbart liv. Män över 50 är välkomna att skriva till mej!

4 thoughts on “Mogen kvinna söker en trevlig man för sköna stunder

 • 15/03/2017 at 07:39
  Permalink

  Mogen kille i mina bästa år, finns i Uppsala. Vill gärna vara både öm och fysisk, smeka och massera dig med mina stora känsliga händer, få dig att njuuuuta. Puss och kram, 😉

  Reply
 • 08/02/2017 at 10:33
  Permalink

  Iintresserad, 67 år Stockholm

  Reply
 • 02/02/2017 at 17:18
  Permalink

  Skulle vilja träffa dig är 47år svensk

  Reply
 • 25/01/2017 at 08:14
  Permalink

  Hejsan…..hade gärna träffat dig…….hör av dig kram kram

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *