Finns det några gentlemen lediga?

jag vill ha en kk

Jag är en trevlig mogen kvinna som söker en gentleman att dejta, vi får se var det slutar. Om jag ska vara ärlig så är jag ute efter en skön sexträff för regelbundna träffar. Men om det inte skulle funka mellan oss med det sexuella så är jag gärna god vän, vänner kan man inte få för många av.

Min ålder är hemlig, jag tycker det är onödigt vetande, jag är pigg, glad och en trevlig person. Jag är ensamstående sen några år tillbaka. Du är en gentleman, seriös, skötsam, problemfri och du har ett öppet sinne. Någon fast relation är jag inte intresserad av i nuläget. Män mellan 25-55 kan svara. Hoppas att vi ses!

3 thoughts on “Finns det några gentlemen lediga?

 • 12/05/2015 at 18:00
  Permalink

  Hej jag heter Dani och är en snygg het söt gullig och en helt fantastisk kille på 19 år jag ser mig själv som en gentleman och många tjejer har sagt det så det är mig du söker snygging bilder kan jag skicka om du är intresserad förstås ?✌?️

  Reply
 • 06/05/2015 at 08:52
  Permalink

  Hej jag är en trevlig social skötsam kille på 42 som är övertygad om att vi kommer att få många givande sköna träffar där din njutning kommer vara i fokus.
  Är stor och rakad och träffar dig gärna på en oskyldig fika.
  Hör av dig så tar vi vidare kontakt när jag kan ringa dig eller om vi träffad ute någonstans?
  Hör av dig

  Reply
 • 16/04/2015 at 14:55
  Permalink

  Halloj där
  Här finner du en gift kille/man på 56 som söker efter en trevlig kvinna för sköna stunder. Lever i ett bra äktenskap men som är helt sexlöst tyvärr.
  Hoppas att du hör av dig snart är dö sugen 200% diskretion krävs o ges

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *