Nudist kvinna söker trevlig man eller ett par

jag naken utomhus

Jag är en seriös och trevlig nudist kvinna som söker en trevlig man eller ett par för att gå på nakenbad med i sommar, om det blir fler strand dagar, annars kommer det en sommar nästa år också. Jag kan även tänka mej att åka iväg på en resa i vinter till något ställe där nakenbad finns. Har tänkt att åka till gran canaria men det har aldrig blivit av men har hört att det ska vara riktigt bra där.

Jag är även sugen på att gå på sexklubb, även det har aldrig blivit av, jag är väl för feg för att gå ensam. Det vore trevligt om vi kunde bli vänner och att våra träffar inte enbart går ut på att ha ses. Du måste gilla att vara naken och njuta av den friheten, inte bara för det sexuella, du är seriös och lever ett ordnat liv.

Även par kan svara som sagt, dock är jag inte bi, inte vad jag vet iallafall. Väntar på dina/era svar, kyss och smek från nudist kvinnan.

3 thoughts on “Nudist kvinna söker trevlig man eller ett par

 • 15/05/2019 at 07:41
  Permalink

  Hej alla kvinnor och par. Har en större gäststuga här på gården med speglar runt dubbelsängen för diskreta knullträffar, visst får tjejerna prova mig. ligger 9 mil norr om Göteborg, nära Västkusten, det går även att sova över här.

  Reply
 • 14/05/2019 at 19:06
  Permalink

  Hej min vän, Låter som vi är lika sinnade i det mesta, Skulle hemskt gärna få kontakt med dig, kåt man,

  Reply
 • 14/05/2019 at 13:07
  Permalink

  Hej vill gärna att du hör av dig till mig. Provade nudistbad passade mig perfekt.På min mail adress. kåt man i sina bästa år..

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *