Mogen kvinna söker dominant kille

mina bröst

Jag är en mogen kvinna som är singel sen några år tillbaka. Jag har på senare tid börjat tända på lite hårdare tag i sängen. Jag har bara precis provat på det ett par gånger men det var oerhört upphetsande och jag vill utforska den världen lite mer, lite grundligare. Därför söker jag en kille som är dominant och kan lära upp mej. Det är viktigt att jag känner att jag kan lita på dej innan vi börjar med de dominanta inslagen. När vi lärt känna varandra och jag känner mej trygg med dej så kan jag slappna av och ge mej hän åt våra lekar.

Jag vill att vi börjar mjukt för att sen utöka det eller hur man nu uttrycker sej, jag är nästan oskuld på området *ler*. Jag har aldrig själv varit den dominanta men kan tänka mej att även prova på det. I vardagslivet är jag ganska dominant iallafall, vet inte om det följer med in i sovrummet? Nåväl, du som svarar vet mer än jag, berätta för mej, lär mej! Yngre killar får gärna svara men du måste ha lite erfarenhet från dominanta lekar.

6 thoughts on “Mogen kvinna söker dominant kille

 • 03/06/2014 at 11:39
  Permalink

  Hej.

  Detta låter onekligen intressant måste jag säga. Jag som skriver till Dig är en dominant man på 38 år. Nu ska du veta att jag skriver inte till vem som helst utan är mycket noga med att välja ut den som ska komma att bli den lyckliga att få träffa mig och Du har just fångat mitt intresse.

  Jag är naturligtvis mycket mån om att du ska känna dig trygg med, och känna tillit till mig, och kommer därmed att ta det varligt med dig i början för att, när Du känner att det är dags, få dig att lyda mig mer och mer.
  Jag är mycket bestämd och kommer att med fast hand styra dig dit jag vill, märker jag att du börjar uppvisa antydan till olydnad eller ohörsamhet kommer jag att bestraffa dig på det sätt jag finner lämpligt för ögonblicket, det kan vara allt ifrån att lägga dig över mina knän, dra ner dina trosor och smiska din olydiga stjärt till att få dig att klä av dig allt utom trosor och åka ner till affären för att handla något som vi kommer att få användning för exempelvis stearinljus, vispgrädde på burk eller något annat.
  Jag ska få dig att, på alla fyra/armbågar och knän, krypa fram till mig och vackert be mig att tillfredsställa dig som bara jag kan.

  Som jag sa så är jag mycket bestämd så du bör inte ha några problem med hårdhänt sex med inslag av, som jag skrev ovan, smisk, hårda ord, möjligen (beroende på hur olydig du är) kan en och annan örfil komma att behöva delas ut, hårdragning, immobilisering, munsprut, analt/oralt sex, att svälja sperma med mera.
  Jag ser ju, på bilden, att du har mycket fina bröst så de har jag ingenting att orda om, men jag vill ha/kräver att din fitta ska vara välfriserad alternativt helt slätrakad då jag inte vill ha “hår i min mat”.

  Låter det lockande så bör du kontakta mig omgående.
  Med bestämd men vänlig hälsning:
  Din blivande herre.

  Reply
 • 09/04/2014 at 09:11
  Permalink

  Hej BB !
  Jag är en 20 år och vill gärna träffas dig jag blev intresserad av dig men var bor du nånstans?
  kan du hör av dig så fort snälla det mitt nummr ****** tack

  Reply
 • 24/03/2014 at 21:09
  Permalink

  Var har du varit underbara kvinna! Min reaktion på det du skrev var som ett svar på mina böner. Hoppas att jag hör av dig. Hoppas jag inte drömmer…..
  Jag är en 21 årig kille med stort sexdrift och jag skulle jätte gärna träffa dig.

  Reply
 • 17/03/2014 at 12:02
  Permalink

  Hej, jag är en ung kille som kan vara något dominant av mig i sängen. Vi kan tillsammans lära oss lekar och ha kul med det. Ibland är det bättre så.

  Reply
 • 12/03/2014 at 11:48
  Permalink

  smsa mig joel 18år du kommer inte ångra dig *******

  Reply
 • 01/03/2014 at 11:07
  Permalink

  Jag vill själv pröva på och utforska om jag kan driva en kvinna till multipla orgasmer. Min högsta önskan är att dina ben inte skall böra dig på grund av njutning:)

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *