Lagom mogen kvinna söker sällskap på nakenbad!

Hej svejs alla trevliga killar och män, kvinnor och tjejer, hur har ni det? Med mej är det bara fint, men jag saknar en sak, nån att gå på nakenbad med. Jag är definitivt inte ute efter att ha sex, jag söker någon att gå på nakenbad tillsammans med och därför kan båda könen svara. Jag har gott om vänner men ingen av dessa vill jag fråga om detta, det är lite pinsamt tycker jag. Det känns på nåt sätt bättre att träffa helt okända och det är ju också kul att få nya vänner.

Som sagt, jag får nog påpeka det återigen, jag söker INTE sex!!!! Jag har aldrig haft och kommer aldrig att ha sex offentligt, det finns inte på kartan, no way!!!!!! Så alla ni snuskisar som är ute efter det behöver alltså inte svara mej, det är inte er jag söker. Jag vet att det finns seriösa kvinnor och män som också vill ha seriöst sällskap på nakenstranden och kanske finns du här?

Din/er ålder bör vara nånstans mellan 35 och 45 år, jag tror det är rätt lagom. Givetvis är du en person som är social och kan föra dej på ett respektabelt sätt ute bland folk. Vi träffas över en fika och ser om vi trivs i varandras sällskap och om vi båda vill ses igen så gör vi det. Då packar vi picknick korgen med lite fika och beger oss till nakenbadet tillsammans. Vi får hoppas på en solig och varm sensommar och höst! Kram från mej.

2 thoughts on “Lagom mogen kvinna söker sällskap på nakenbad!

 • 24/01/2021 at 14:50
  Permalink

  låter mysigt med nakenbad har alldrig prövat på det men med picknickkorgen med kan det ju inte gå fel,vad är du geografiskt?

  Reply
 • 18/09/2018 at 14:54
  Permalink

  Jag är ung( 26) , relativt snygg, har en stor svart kuk. Jag älskar att ligga och vill samtidigt testa på att vara med och ha sex med en äldre kvinna som du;))

  Hör av dig snarast. Och jag kan lova dig bra sex och bättre sällskap.

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *