Jag söker en man som gillar att få och ge skön erotisk massage

erotisk massageErotisk massage, det finns absolut inget härligare än det. Någon man här som är sugen på att ge mej lite skön erotisk massage? Jag ger dej samma njutning tillbaka även om jag inte är världsmästare på det. Men det är inte så svårt, man går bara på känsla, smeker och njuter tillsammans.

Hur det sen slutar återstår att se, det blir kanske bara skön erotisk massage, eller så blir det mer än så. Jag är öppen för förslag och i övrigt är jag väldigt öppen om man säger så.

Jag är som, som du nog förstår ensamstående och det ska jag förbli också. Jag älskar friheten man har när man är ensam, jag njuter i fulla drag. Det där med förhållande och liknande har jag haft vad jag ska i mitt liv, åtminstone ett tag framöver. Män som gillar mogna kvinnor och som gillar att njuta av livets goda kan svara oavsett ålder, bara du är över 20 och någorlunda mogen i ditt uppförande. Jag ser ut som mogna kvinnor gör, min kropp har sett sina bästa dagar men i huvudet är jag som när jag var 25, härliga tider. Hör av dej!

2 thoughts on “Jag söker en man som gillar att få och ge skön erotisk massage

 • 09/06/2019 at 18:38
  Permalink

  Erotisk massage med oljor el med en massagetvål är ju helt underbart att ge o få. Är heller ingen mästare på det men man går på känsla o ömhet. Att få känna en kvinnas nakna o lena hud med fingrarna o läpparna kan vara ett upphetsande förspel el bara en underbar upplevelse i sig. Massage, värme, ömhet o kel kan bara bli skönt o underbart..

  Reply
 • 15/09/2017 at 18:16
  Permalink

  Jag kan göra det skönt för dej

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *