Snygg kvinna söker en snygg & vältränad toyboy

Är du en snygg ung kille på jakt efter en snygg kvinna? Då ska du absolut läsa vidare!

Jag är en kvinna som ganska nyligen blivit ensamstående efter en mycket lång relation. Ska kanske påpeka att vi båda var överens om att gå skilda vägar och är numera goda vänner. Det där med att bli singel på äldre dar är både spännande och ibland också lite skrämmande. Men faktiskt så är det mest positivt och jag märker att för varje dag som går så trivs jag bättre och bättre. Så, singellivet är något jag definitivt kommer att vänja mej vid, ingen tvekan om det. Att göra vad jag vill, när jag vill, det är helt underbart måste jag säga, ingen behöver lägga sej i mitt liv. Därför är det viktigt att den man jag kommer att träffa förstår att du inte kan ställa några som helst krav på mej!!!

snygg kvinnaJag har i många år drömt och fantiserat om att ha en yngre toyboy. En ung man som gör allt för att behaga mej på alla sätt och vis, en ung gentleman kan man kanske säga. Jag vet att det finns unga gentlemen och det är dej jag vill hitta, finns du här tro? Jag måste ge detta en chans, jag söker seriöst och förväntar mej seriösa svar på denna sexannonsen.

Våra träffar, när vi väl hittat varandra, ska gå ut på både vänskap och sex men utan några krav. Helt kravlöst alltså, men återkommande träffar är ett krav från min sida. Jag har varken lust eller tid att hålla på och prova mej fram, är inte lösaktig och har följaktligen aldrig varit det och kommer inte att vara det någonsin. Jag är en snygg kvinna i mina bästa år och du måste respektera mej för den jag är.

Unga män mellan 20-30 år

Unga män, jag skulle tro att du är minst 20 år och max 30 år, mogen till sättet och kan uppföra dej som en normal person. Du är som person ärlig, omtänksam, gentleman och spontan. Det gör inget om du är vältränad men inget krav, dock får du inte vara allt för överviktig. Är du lite oerfaren eller till och med oskuld, det gör inget, vill du verkligen lära dej så ställer jag upp och lär dej. Det gör jag mer än gärna, jag har mycket att lära dej, tro mej! Mitt sexliv har varit mycket aktivt under alla år och jag har nog provat på det mesta. Så erfarenhet har jag, i stora mängder!

Det är som sagt återkommande träffar jag söker, med en ung man som vill vara min toyboy som jag kan leka med. Det är oerhört upphetsande att tänka på hur det blir när vi ska träffas, jag har fantiserat om det många gånger, även när jag haft sex med min fd. man. Fyyy på mej men det är något som gör mej så kåt och jag kan inte hjälpa det. Nu är det dags att förverkliga denna drömmen och jag hoppas att här finns en seriös ung man som ställer upp! Jag chansar, känns som jag har allt att vinna och inget att förlora!

Kyss och smek!!!

 

10 thoughts on “Snygg kvinna söker en snygg & vältränad toyboy

 • 18/05/2020 at 15:14
  Permalink

  Hej! Jag tycker din annons låter väldigt intressant!

  Jag drömmer om en sexig mogen dam som verkligen skulle vilja bli behandlad som en kvinna…Och dyrkad! Som skulle gilla att jag öppnade dörrar för henne, lät henne gå före, drog ut stolen, betalade notan, etc. Lät mig vara en riktig gentleman. Jag skulle gärna göra allt för att behaga dig, behandla dig med den största respekt och alltid värdera dig långt över mig själv!

  Hör av dig om du vill lära känna en riktig gentleman!

  Mvh Joakim

  Reply
 • 02/08/2018 at 12:54
  Permalink

  Hej!

  Är en kille på 20 (snart 21) år som verkligen tänder på tanken av att bli upplärd av en äldre kvinna som vet vad hon vill ha. Du får gärna höra av dig för mer info, bilder mm.

  Reply
 • 29/07/2018 at 19:47
  Permalink

  Hejsan! Sexiga Milfen!! en 28 årig kåt man här, jag undrar bara va du menar exakt med vältränad, menar du vältränad växelspak då eller menar du tränade magrutor? Gäller det 6 packen då är det närmsta jag kan komma på är 6 packen som jag har i kylen, men jag har muskler i boxen det kan jag tala om för det minsta lilla jag blir upphetsad som t.e.x av din bild blev jag genast styv i korken (hård alltså). Hör av dig om du är sugen, sugen blev jag iaf när jag såg dina vackra Stora naturliga häng pukor OO som bör sugas av och din vältränade mussla som bör slickas rent, jag är öppen för det mesta. Vill tillfredsställa en rutinerad kvinna enligt hennes egna önskningar så gott det går och göra henne glad och lycklig. Om du är intresserad så hör av dig! jag bor i Skåne så hoppas du gör det också 😉

  Reply
 • 23/07/2018 at 01:08
  Permalink

  Jag är en kille på 18 år som är väldigt sugen på att vara din toyboy jag är 185 cm och ganska vältränad hör av dig om du är sugen.

  Reply
 • 22/07/2018 at 22:21
  Permalink

  God kväll på kära du,

  Kul och få läsa att både du och din ex är fortfarande vänner efteråt och att du trivs bra med och leva som singel och att det går bara bättre för dig för varje dag det går. Speciellt efter ett långt förhållande kan jag tänka mig ni hade? Det brukar vara tufft efter en separation. Starkt av dig och kör på!

  Är själv singel och gillar det livet, det är en frihet där ingen kan ställa krav på en. Jag är 28 år gammal kille, som gillar erfarna äldre kvinnor. Det har varit en dröm för mig och kunna tillfredsställa en äldre kvinna, det är både spännande och sexigt.

  Som person är jag väldigt snäll, positiv, omtänksam (gentleman) och ärlig av mig. Det kommer man längst med i livet enligt mig.
  Spontan kan jag också vara, för är impulsiv av mig och är fylld av idéer.
  Bor i Skåne, nära Lund och Malmö.

  Om du är intresserad så skriv gärna Mail till mig så kan vi gå vidare därifrån, så kan jag skicka en bild på mig också om du känner dig säker med det.

  Hoppas man får höra från dig, om inte så hoppas jag du hittar den du söker
  Smeeek och kysss

  Reply
 • 21/07/2018 at 10:39
  Permalink

  Hej! Jag skulle verkligen vilja vara din toyboy om jag får. Det finns inget bättre än o få njuta tillsammans med en mogen kvinna. Så hör gärna av dig så vi kan få kontakt! Puss smek o slick!

  Reply
 • 19/07/2018 at 12:01
  Permalink

  hej .
  jag är 29 år och 177 cm lång.
  jag är fräsh kille
  jag bor i malmö .

  Reply
 • 19/07/2018 at 10:35
  Permalink

  Kille på 19 år så attraheras av medelålders kvinnor. Fortfarande oskuld men har väldigt stor nyfikenhet och en stark lust, är villig att lära mig. Kan berätta mer om mig själv och visa bilder när du hör av dig! 🙂

  Reply
 • 18/07/2018 at 17:13
  Permalink

  Hej jag ställer gärna upp på va din toyboy. Älskar mogna kvinnor som kan sin sak. jag e 35 år o letar efter en seriös mogen kvinna i mitt liv. Hör gärna av dig så ska vi kunna ha det skönt. kram

  Reply
 • 18/07/2018 at 14:38
  Permalink

  26 åring här som kanske är vad du söker ; )

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *