Kvinna med hårig mus söker man som är villig!

hårig musTjenare, här är jag, en kvinna i mogen ålder med en hårig mus. Män i allmänhet föredrar rakade musar nuförtiden har jag märkt och därför testar jag nu en sexannons för att hitta rätt man. Som du förstår är det lite svårt att ragga män på krogen eftersom jag inte kan fråga dom om dom gillar en hårig mus. Det skulle bli otroligt pinsamt om man säger så. Sen är jag inte ute på krogen så ofta och det är lite svårt att hitta en man som är villig och ställer upp.

Unga män (18+), medelålders män och äldre män, din ålder spelar ingen roll för mej, åldern är bara en siffra! Vår kemi är viktigast, men det är nog självklart för de flesta! Helst ser jag återkommande träffar då det ger mest och bäst njutning för oss båda. Någon seriös relation söker jag inte, jag trivs mycket bra med att leva ensam med allt vad det innebär.

Mina krav: Du är hårig och inte rakad någonstans på kroppen!!! Din ålder är från 18 och uppåt, du är uthållig, spontan, fantasifull, oblyg, ren och fräsch naturligtvis. Om du redan är i en relation är det okej för mej, vi kan ses hemma hos mej. Det blir inget sex på första träffen, som sker på någon offentlig plats. Mvh Kvinnan med den håriga musen <3.

3 thoughts on “Kvinna med hårig mus söker man som är villig!

 • 18/09/2018 at 14:54
  Permalink

  Jag är ung( 26) , relativt snygg, har en stor svart kuk. Jag älskar att ligga och vill samtidigt testa på att vara med och ha sex med en äldre kvinna som du;))

  Hör av dig snarast. Och jag kan lova dig bra sex och bättre sällskap.

  Reply
 • 06/07/2018 at 21:12
  Permalink

  Jag är 62, och jag gillar när kvinnan är naturlig. De som rakar sig blir alltid stickiga,och jag vill slicka din håriga fitta. Du får gärna ha hår under armarna också. Skriv, så vi kan gå vidare.

  Reply
  • 18/05/2020 at 22:54
   Permalink

   Hej! Jag är en kille på 21 år som är intresserad av sköna stunder med dig. Skulle vilja slicka dig och känna dina händer på mitt håriga bröst 😉

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *