Nylon är såååå skönt och upphetsande

jag blir kåt på nylonAlla killar som går igång på nylon vill jag ha kontakt med för att kanske träffas i verkligheten. Jag njuter oerhört av att använda nylon, att ha sex när jag har nylon på mej och en man som också gillar att använda nylon hade varit helt underbart, men inget krav. Har en hel del nylon “kläder”, bland annat en catsuit som jag flitigt använder både till fest och till vardags, är så upphetsande att gå med den!

Jag vill ha sköna sexlekar med och utan nylon, många och långa knull, allt utan krav och förpliktelser. Får jag önska är du en yngre kille men inte heller detta är ett krav men en liten önskan. Jag är en mogen kvinna i mina bästa år och min erfarenhet säger mej att varken du eller jag är ytliga, vi är den vi är och inget mera, ytan är bara just en yta. Oftast tilltalar killar och män mej som inte är allt för vältränade och hippa. Sköna sexlekar på tu man hand lite då och då vill jag ha och jag hoppas att det kan bli så och att någon svarar på min sexannons!

3 thoughts on “Nylon är såååå skönt och upphetsande

 • 10/05/2015 at 11:04
  Permalink

  Hej jag är en hälsing på 57 år ungdomlig i mitt sinne och jag tänder på en kvinna i nylon och sexiga underkläder och det ska vara äldre damer de är ju mycket bättre och skönare. MVH. PETER.

  Reply
 • 10/05/2015 at 03:44
  Permalink

  Jag tänder på nylon såinihe, blir kåt bara ja ser ett par lår på stan, är gift så diskretion är ett måste är 57 år
  är en hälsing bor söderhamn ,nu är jag sugen mvh peter

  Reply
 • 09/03/2015 at 21:58
  Permalink

  Hej! Är en kille på 35 och söker ett diskret förhållande. Är du med? var bor du?

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *