Mogen kvinna, sugen och busig söker likasinnad

sugen-och-busigHär har ni en mogen kvinna, sugen och busig kvinna som är så jäkla sugen på galna upptåg. Men det är kanske svårt att hitta någon likasinnad kille????? Jag är inte ett dugg blyg och gör precis det som faller mej in just för stunden, är du likadan?

Allt handlar inte om sex men bra mycket gör det och sex är något jag gillar skarpt och tar varje tillfälle i akt för att få det hehe. Men för den sakens skull innebär det inte att jag är slampig eller så, naturligtvis har jag lite krav.

Killen jag vill träffa är över arton, han är en och fräsch, han tilltalar mej och han är seriös och vågar träffas IRL. Killar som fegar och inte vågar, det är inte lönt att ni skriver till mej, det tar bara min tid i onödan. Snabba träffar, alltså jag vill inte sitta och chatta på nätet allt för länge innan vi ses face to face. Så klart ska du gilla en mogen kvinna med stora hängbröst och en kropp som är mjuk och go. Kondom är ett krav om vi går så långt som till att ha sex med varandra. Pssst. våren är här snart och jag älskar att vara utomhus.

5 thoughts on “Mogen kvinna, sugen och busig söker likasinnad

 • 14/09/2017 at 19:42
  Permalink

  Hej läcker bit vart bor du

  Reply
 • 18/08/2017 at 09:26
  Permalink

  Hej är intresserad av det du visar och det vore trevligt med lite bus och även goda middagar vad säger du om det bor i Skåne

  Reply
  • 07/06/2019 at 02:22
   Permalink

   Hejsan hör av dig så kan vi prata mer!

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *