Milf vill testa en ung man

jag kåt milfHej killar! Jag är en snygg och het kvinna i 50-års åldern. Mamma naturligtvis, annars skulle jag inte kallat mej för milf ju. Jag blev lämnad av min man för snart två år sen. Han hittade en yngre kvinna. Jag har kommit över det. Vårt förhållande var ganska dött. Vi hade växt ifrån varann också. Jag har dejtat en del. Fast det har ju då varit män i min egen ålder. Jag är attraktiv och får många komplimanger när jag går ut.

Men som sagt det är ju från män i min min egen ålders grupp. Mer och mer har det smugit sej in tankar på att ha sex med en yngre man, det har blivit min onani fantasi. Jag har väl kanske hakat upp mej på en man med lite sydländskt påbrå. Som har lite mörk skäggstubb, men inte är mer än högst 25.

Det är i min fantasi det är så, men i verkligheten kan du ju se ut hur som helst nästan. Jag vill förstås att du är attraktiv och tilldragande. Men jag vill gärna prova. Jag vill se om även yngre män finner mej attraktiv. Och att vi kan ha bra sex. Jag är blöt och kåt. När jag onanerar får jag lägga en liten handduk under mej som det rinner och när jag får orgasm sprutar det ur mej.

Jag får riktigt starka orgasmer, kramper som jag tror att en ung kille skulle kunna njuta av. Jag vill alltså prova och se om jag kan känna mej bekväm med en ung man.  Alla detaljer får vi ta när vi fått kontakt. Jag menar var vi ska träffas och så. Ska bli spännande. Redan ikväll ska jag leka med mej själv och tänka på dej, på allt som du vill göra med mej och som jag kan göra med dej.

11 thoughts on “Milf vill testa en ung man

 • 30/06/2015 at 12:58
  Permalink

  Hej! Jag är 21 år och känner förövrigt att din beskrivning passar in riktigt bra på mig! Vore en dröm att få träffa en snygg milf som dig! Hör gärna av dig!

  Reply
 • 30/10/2014 at 00:09
  Permalink

  Jag känner att jag passar perfekt in i den beskrivningen skulle gärna vilja lära känna dig

  Med vänliga hälsningar

  Reply
 • 10/04/2014 at 17:14
  Permalink

  26 årig man. Kåt, ses för möten när om helst. Har eget place, singel. Är alltid tillgänglig! Finns i Skåne. Maila mig hetis för intresse =)

  Reply
 • 09/03/2014 at 13:30
  Permalink

  jag är en kille på 20 som alltid har velat, leka med äldre kvinnor 😉 maila mig 😉

  Reply
 • 22/02/2014 at 23:26
  Permalink

  Hej 😉
  Jag är 23 år gammal kille. 192 cm och 20 cm lång. Jag kommer från Polen. Jag älskar alla kvinnor. Om vill du känna mig bättre och vill du ha bra sex, skriv till mig. Du kan göra med mig vad du vill och hur länge du vill. Jag vantar söttis 😛

  Reply
 • 17/02/2014 at 19:19
  Permalink

  hej jag är en kille på 25 år och gillar äldre kvinnor och skulle med nöje vilja komma för bi och ha mycke kul o sköna tider med dig hehe har av dig på *****

  Reply
 • 15/02/2014 at 18:50
  Permalink

  Tja jag tycker om äldre kvinnor och skulle gärna vilja träffas! 🙂 jag är 20 år, hör gärna av dig!

  Reply
 • 02/02/2014 at 13:29
  Permalink

  Hejsan är en kille på 21 år som skulle vilja träffas.

  Reply
 • 02/02/2014 at 00:36
  Permalink

  Hejsan är en kille på 21 år som är sugen på en mogen kvinna

  Reply
 • 31/01/2014 at 12:34
  Permalink

  Jag gillar det jag läste och bilden du har. Skulle jätte gärna ligga och gosa med dig och ha min mun över din nakna kropp använda min tunga över din nakna kropp. Massera dina härliga bröst samtidigt som jag kysser dig på halsen upp mot din mun sedan kysser jag sakt ner mot din mus och börjar smeka den lätt med tunga och mina fingrar. Hör dig njuta fullt ut. Mh längtar. Är en kille på 25 år och bor i stockholm hör av dig på min mail så kanske vi ses och uppfyller din och min dröm har en dröm och vara med någon äldre kvinna ni är så härliga och sexiga mvh

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *