Söker en enkel man för fast förhållande

Hej, undrar om du enkla man finns här? Du som lever som du lär, som inte är tillgjord och konstlad, som är dej själv helt enkelt. Jag som undrar är en medelålders kvinna som behöver både kärlek och sex. Jag letar efter en man att både dela livet och sängen med. Kan det vara du? Jag söker efter dej som är en helt vanlig man i medelåldern. Som också varit ensam ett tag och tröttnat på det. Vi är båda nöjda med livet, har klarat av giftermålsgrejen och allt det där och våra kroppar har sina små märken efter livet.

Söker en enkel man för fast förhållandeJag vill finna någon som jag kan vara mej själv inför. Inte behöva skämmas över rynkor på magen och några kilo för mycket. Det är naturligt att se ut så här när man levt halva sitt liv. Grejen är väl mer om man accepterar det. Samhället har ju blivit lite konstigt på den punkten och vi tror att vi alla kan se ut som modeller, att vi faktiskt måste göra det för att duga.

Visst kan man titta på dom som är yngre eller på snygga skådespelare i filmen, men det är ju det riktiga livet man vill ha, eller vad säger du? Obs! yngre män är jag inte intresserad av!!! Är nog bäst att tillägga det, för en tid sedan lade jag in en annons och bara yngre män svarade mej. Jag söker alltså efter någon som är beredd på att inleda ett förhållande om vi delar intressen och värdegrunder.

Jag är till exempel inte jätteintresserad av sport och sportar inte själv. Men ibland kan det vara väldigt trevligt att se en vm-match i fotboll, eller kolla hockey om det är någon viktig match. Jag gillar blommor och har en liten trädgård som jag tycker om att pyssla med. Ja, det finns annat också, men som sagt, det kommer vi väl underfund med efterhand. Vi börjar med detta. Kan ses i chatten och sen hoppas jag snart, snart vi kan träffas i verkligheten. Är väldigt, väldigt sugen och längtar efter dej!

6 thoughts on “Söker en enkel man för fast förhållande

 • 09/03/2016 at 20:54
  Permalink

  Oj!vilken vacker!var finns du?
  53 år Dalarna!

  Reply
 • 31/01/2016 at 15:25
  Permalink

  Jag är 56 årig man från Skåne. Gillade din presentation. Hör gärna av dig.

  Reply
 • 08/01/2016 at 18:29
  Permalink

  Hejsan! Jag är en 45 årig singelkille från östergötland. Har varit singel läääänge nu och saknar tvåsamhet. Saknar någon att bry sig om, prata om allt med närhet och givetvis sex.
  Vore kul om du hörde av dig.
  Kram

  Reply
 • 08/12/2015 at 22:14
  Permalink

  Hej

  Tycker du låter trevlig. Skulle också gilla att ha lite sällskap. Är 53 år och är rätt trött på ensamheten.

  Reply
 • 01/11/2015 at 22:54
  Permalink

  Hej! Tycker du låter perfekt, blev alldeles andfådd över det lilla men det stora som du saknade och du ser jättefin ut. Är själv 61 men känner mig som 40 och tänker som en 20-åring mognar väl aldrig hälsningar Roger

  Reply
 • 31/10/2015 at 15:52
  Permalink

  Hej! Jag vill träffa dig och se hur det känner 🙂
  Är 34, spansk och letar efter kärlek i Sthlm.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *