MILF söker seriös kille för trevliga stunder!

milf_sökerHallå där MILF söker seriös kille!

Här finns en kåt kvinna i mina bästa år. Du undrar säkert vad “mina bästa år” är hehe. Du vet väl att du inte ska fråga en kvinna om hennes ålder. Men jag kan avslöja att jag är mellan 40-50! Men det spelar väl inte så stor roll, åldern är bara en siffra. Det blev jag klok på efter jag fyllde 40 haha.

Jag är singel och ungdomarna är utflugna och bor på annan ort och studerar så jag är verkligen ensam nu. Jag har ingen att ta hand om och saknar det, är så tyst här. Ingen som vill ha middag, nästan ingen tvätt att tvätta. Mina dagar är fyllda med mycket ledig tid och det är ju tråkigt!!. Därför söker jag en kille att träffa lite ibland, någon att ta hand om på många olika vis. Helst vill jag träffa en yngre kille, en kille som inte vill inleda nåt allvarligare. Nån som jag kan ha kul med och någon som inte ställer en massa krav osv. Typ som en knullkompis eller sexkontakt eller vad det kallas för nuförtiden!

Jag går sällan på krogen

Jag är sällan ute på krogen numera, det blir aldrig av. Mina väninnor är gifta och allt vad det innebär så dom vill inte sticka ut på krogen så ofta nu längre. Blir en och annan tjejkväll men det är väldigt sällan. Att gå ut själv är inget för mej och sen kan jag tycka att jag är lite för gammal för att ränna på krogen, den tiden är nog förbi för mej. Men det gör inte så mycket. Jag trivs bra hemma i goda vänners lag. Eller med en trevlig ung kille.

Jag alltså inte kärleken, jag är nog alldeles för självständig för det men jag saknar sex något otroligt mycket. Jag ser bra ut och är verkligen nöjd med mej själv. Även om kroppen inte är som ny, den har fått sina törnar med åren. Så är det ju och det är bara att gilla läget. Att operera mej, tex. fixa silikonbröst skulle jag aldrig få för mej. Jag anser att det är naturligt att åldras, naturen får ha sin gång. Så jag är alltså ganska naturlig, som gud skapade mej och jag mår bra av det och är själv nöjd.

Du ska helst vara en yngre kille

Den killen jag söker ska helst vara en yngre kille, men inget krav, men du får inte vara över 45 år. Jag vill helst hitta en stadig vän att träffa ibland, ha mysigt med och ha kul med. Vad vi får för relation det är såklart svårt att säga, vi blir kanske vänner, vi blir kanske sexkompisar eller både ock?? Vi får som sagt se. Det viktiga är inte att du har en stor kuk och har en tvättbräde-mage och är en innekille.

Det som är viktigt för mej är att vi trivs tillsammans och att attraktionen mellan oss finns. Jag måste erkänna att jag har lite svårt för dom där innekillarna som ska vara så j-kla perfekta (tror dom), men dom är bara ytliga. Är du en helt vanlig kille och attraheras du av mej? Är du snäll, yngre, sugen, gentleman, kåt, charmig, har humor och är seriös? Nu hoppas jag att sexdejting på nätet kan ge något!! Kyss på valfritt ställe.

7 thoughts on “MILF söker seriös kille för trevliga stunder!

 • 06/01/2014 at 20:13
  Permalink

  Hör gärna av dig 21 år gammal

  Reply
 • 02/01/2014 at 12:40
  Permalink

  stockolm, 23 år student, vill ha fina stunder med äldre. hör gärna av dig.

  Reply
 • 23/12/2013 at 10:46
  Permalink

  Här har du en yngre kille på 25år som bor i Göteborg, besöker mina släktingar och vänner i Stockholm tit som tät.
  Jag ser mig själv i vad du söker.
  Jag har humor, gillar sex och ställer inga krav.
  O jag ser vad jag söker. En trevlig Kvinna (MILF i sina bästa år.)
  Maila ***********

  Reply
 • 10/12/2013 at 00:06
  Permalink

  25 intreserad av att va din kk ,

  Reply
 • 30/10/2013 at 00:21
  Permalink

  Tja!
  21, stockholm. Maila mig:
  Puss!

  Reply
 • 28/10/2013 at 19:24
  Permalink

  Hejsan!
  Ung och rolig gentleman här på 23 år. Är väldigt intresserad efter att ha läst annonsen och vill gärna lära känna dig bättre. Jag är fullt seriös och vill göra detta. Hör av dig till

  Reply
 • 13/10/2013 at 22:35
  Permalink

  Hej!
  jag är snäll, yngre, gentleman, kåt, har humor och är seriös.
  Det enda jag undrar är om det här är chatten? //Matte

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *