Vill träffa en skön yngre kille till nästa helg

yngre kille

Tjenare här finns en kvinna som söker en seriös knullkontakt! Nån yngre kille som vill träffas till nästa helg för en eller flera sköna stunder? Ses gärna hela helgen det hade varit nice och verkligen nåt jag behöver. Har träffat ett par yngre killar tidigare och jag har fått smak på er, så helst ska du inte vara över 30!

Om du bor en bit bort så får du gärna sova över och behöver inte tänka på att fixa övernattning och så. Jag lovar att ge dej en go frukost, kanske på sängen. Kan du denna helgen som kommer så är det kalas, men annars funkar nån annan helg också, bara jag vet innan så jag inte planerar in nåt annat!

Lite krav har jag och kondom är ett krav eftersom jag har tänkt att vara lite lösaktig i sommar hehe, det är dags att börja leva livet och njuta av vad som finns. Man lever bara en gång ju. Sen gillar jag killar som är utrustade lite över medel. Men du får inte vara allt för stor för det fixar jag inte. Seriös, fräsch och lätt att umgås med är andra krav.

6 thoughts on “Vill träffa en skön yngre kille till nästa helg

 • 12/03/2020 at 21:01
  Permalink

  Hej! är 27 år och är mycket het och kåt
  Min tjej orkar inte med mig
  Dig vill jag ha! Vill ha sexträffar med dig
  reser gärna en bit

  Reply
 • 03/11/2019 at 10:47
  Permalink

  Hi, I am 23 years old young guy. I feel confident about myself and passionate lover. I would like to connect with you and satisfy both our needs. Contact me if you want to be satisfied 😉

  Reply
 • 27/10/2019 at 05:58
  Permalink

  Tjena 26 år här o ja kommer o kullar dig när du vill hör av dig bara

  Reply
 • 18/10/2019 at 22:22
  Permalink

  Jag är 29 år och om det inte är yngre i dina ögon så kan ja lova att mIn lust tändning o kåthet är 10 år yngre;) Hör av dig till mig så kan vi utveckla detta och jag kan lova sig att du inte blir besviken. Jag är sexgalen och brinner för att tillfredsställa kvinnan vilket jag alltid lyckas med maximalt, kyss 💋

  Reply
 • Pingback:MILF söker seriös kille för trevliga stunder!

 • 16/10/2017 at 16:18
  Permalink

  Tjena, är en kille på 20 år som gör inget under helger och kan ses vilken helg som hellst och denna helg som kommer. Hör av dig om du vill ses denna helg.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *