Vem vill låta en kåt milf slicka sina fötter?

En milf som vill slicka dina fötter

Jag kan inte säga varför, men när jag tänker på män på ett så erotiskt sätt är fötterna det första som jag alltid kommer att tänka på. Jag kan inte gå på stranden utan att få en blöt fläck på mina trosor. När jag ser mäns bara fötter, rinner det till mellan benen. Det beror nog också på att jag är en väldigt instinktdriven milf, jag kämpar inte mot det och tar det som det kommer.

Jag har inte sökt direkt ännu, men jag har alltid hoppats på att hitta en man vars fötter jag kan slicka. Har dock inte fungerat så bra hittills. Men eftersom jag är väldigt tvångsmässig söker jag nu aktivt efter en sådan man och jag vet att jag kommer att hitta honom här.

Jag skämdes tidigare väldigt mycket över min fotfetisch. Jag sniffade bara i smyg mina skor och strumpor och njöt av doften av mina egna fötter. Idag står jag för det och idag vill jag ha mer än bara strumpor och sneakers. Jag är en instinktdriven milf och jag vill slicka dina fotsulor. Jag vill sticka tungan mellan dina tår och jag vill nosa på dina fötter. Så nu är det ute.

Är jag galen för att fötter gör mig kåt? Det är inte bara lite, jag blir riktigt kåt av att tänka på fötter. Det kan gå så långt att jag darrar okontrollerat när jag ser män barfota. Kommer du visa mig dina fötter på första dejten?

Jag tror att min passion är instinktiv, för det är mer en instinkt än något jag kan välja. Ibland är det riktigt roligt också. När jag ser män i flip flops är det väldigt upphetsande för mig. Han kunde också låta sin kuk hänga ur hans byxor, det kunde inte göra mig kåtare.

Ibland skulle jag vilja vara en kvinnlig sexförbrytare. Sedan skulle jag stjäla sneakers från killarna i parken och springa iväg med dem. Hemma skulle jag onanera och lukta på dina skor. Vi kan göra det som ett rollspel. En instinktiv milf är en garanti för att sex aldrig kommer att bli tråkigt.

Vänligen kontakta mig om du vill gå på en sexdejt i Älmhult. Att träffas här är perfekt för det, var annars skulle vi båda träffas? Och eftersom vi båda är uppenbart impulsiva hör vi liksom ihop, så låt oss träffas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *