Söker varm och förstående man

kvinna strax över trettioHej. Jag är en kvinna strax över trettio år som nu vill ha kontakt med en man. På grund av vissa omständigheter (som jag inte vill berätta om här), så är det nödvändigt att du är en varm och förstående man. Jag har nu tagit ett steg som jag trodde var omöjligt för bara några månader sen, men nu kastar jag mej ut och hoppas på tur.

Du måste vara singel

Du är en man omkring 35-45 och är du är singel. Det är absolut ett krav jag har, du får inte vara upptagen på något sätt!!! Du är en snäll människa, ordentlig och vill precis som jag träffa någon som kan ge dej närhet och kanske kärlek i långa loppet. När jag känner att jag kan lita på dej så berättar jag mer för dej, men det får räcka för nu, resten tar vi sen. Hoppas!

4 thoughts on “Söker varm och förstående man

 • 26/05/2023 at 06:41
  Permalink

  Hej!
  Jag är en man, 42 år, singel. Fastnade för din annons. Hör gärna av dig om du är intresserad.

  Reply
 • 26/03/2016 at 23:26
  Permalink

  HeJ! apologize me if today I can speackor write in english, I promess you it will be better, every day there is people litle afraid looking for and we are not the eception, I would like the same like you, we can keep a good contact and on the way see how compatible we can be. for me is very importat if you are a woman strongly in selv confidence.
  puss och kram.
  R

  Reply
 • 10/03/2016 at 21:12
  Permalink

  Hej. Du verkar vara en trevlig kvinna .jämte på 46 år

  Reply
 • 07/03/2016 at 05:58
  Permalink

  Dalmas på 45 som är singel. Kram

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *