Söker man för diskreta träffar på dagtid

Söker man för diskreta träffar på dagtidÄr en gift kvinna som vill ha lite spänning i vardagen. Vad kan då vara bättre än att träffa en man som jag kan knulla med och sen skiljs vi åt, kanske träffas vi fler gånger?! Flera träffar är helt klart det ultimata för mej, men inget krav.

Du får gärna vara upptagen du också, detta blir vår lilla snuskiga hemlighet som inte någon annan får veta om. Vi ses hemma hos dej, på hotellrum eller utomhus när vädret tillåter det eller kanske i din bil om det finns plats för sköna stunder i den?

100% diskret och kondom och du får gärna vara bra utrustad men inget krav. Renlighet är ett krav, vi är båda nyduschade när vi träffas, varken mer eller mindre! Manliga, modiga och spontana män över 20 kan svara!

4 thoughts on “Söker man för diskreta träffar på dagtid

 • 01/05/2019 at 04:09
  Permalink

  Vilken njutning och glädje det vore att få äran att tillbringa dagen / dagarna med denna vackra kvinnokropp som kräver sin fullständiga tillfredställelse
  Då jag är sjukpensionär så kan jag vara redo vid behov
  Kram

  Reply
 • 11/11/2016 at 14:06
  Permalink

  Det måste finnas lite spänning i livet. hemliga och förbjudna gör mig mycket varmt. hemma, i köket, spontana kön. i naturen eller på offentliga platser i hemlighet, utan att någon vet. en smäll på skinkorna ger fyror, slickar hennes hela kroppen, allt, allt! wow mycket mer än jag ska förklara.Jag får svårt att tänka.svar och ha kul, en gång, två gånger, tre gånger

  Reply
 • 05/11/2016 at 23:07
  Permalink

  Hej raring.
  Jag träffar dig gärna för sköna stunder. Är 30+ och tänder på äldre kvinnor. Din bild är fantastisk. Svar mig nu 😉
  Puss

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *